Γιώργος Παπαγεωργίου: «Με τη Δανάη δεν πουλάμε την προσωπική μας ζωή»

15:16 - 03/04/2023

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τη Φωτεινή Λάσπα έδωσε ο Γιώργος Παπαγεωργίου. Ο ηθοποιός μίλησε για τους ισχυρούς δεσμούς με […] The post Γιώργος Παπαγεωργίου: «Με τη Δανάη δεν πουλάμε την προσωπική μας ζωή» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Η μουσική ήρθε στη ζωή μου πριν την υποκριτική»

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου, γιος της Φιλαρέτης Κομνηνού μιλάει μεταξύ άλλων για την αγωνία των παιδιών μεγάλων καλλιτεχνών να σταθούν δίπλα στο όνομα των γονιών τους.

Διαβάστε το στο tovima

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Με την Δανάη Μιχαλάκη δεν πουλάμε την προσωπική ζωή μας»

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και την Φωτεινή Λάσπα. Ο αγαπημένος ηθοποιός, σκηνοθέτης To άρθρο Γιώργος Παπαγεωργίου: «Με την Δανάη Μιχαλάκη δεν πουλάμε την προσωπική ζωή μας» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Γιώργος Σταμάτης: «Οι νέοι δεν έχουμε την πολυτέλεια να αδιαφορήσουμε»

Με μήνυμα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Γιώργος Σταμάτης, οικονομολόγος και γιος του τ. νομάρχη και βουλευτή, εγκαινιάζει την προεκλογική του εκστρατεία ως υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της ημερομηνίας διεξαγωγής των εθνικών εκλογών. Στο μήνυμά του, κάνει ιδιαίτερη αναφορά στις ρίζες του και ειδικότερα στους γονείς του και υπογραμμίζει …

Διαβάστε το στο agriniopress.gr

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Εγώ και η Δανάη Μιχαλάκη διαχειριζόμαστε σωστά τη δημοσιότητα. Δεν πουλάμε την προσωπική μας ζωή»

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και μίλησε για τους ισχυρούς δεσμούς με την οικογένειά του αλλά και για τη Δανάη Μιχαλάκη. Ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και τραγουδιστής ανέφερε στην εκπομπή «Ελένη»: «Η μουσική ήρθε στη ζωή μου πριν την υποκριτική. Ήμουν στην εφηβεία, βίωνα έκρηξη ορμονών και η μουσική ήταν η διέξοδος μου. Tα […] The post Γιώργος Παπαγεωργίου: «Εγώ και η Δανάη Μιχαλάκη διαχειριζόμαστε σωστά τη δημοσιότητα. Δεν πουλάμε την προσωπική μας ζωή» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Μπουρλότο στο Survivor με την ατάκα του για τις γυναίκες: «Μας είπε άχρηστες ρε φίλε»

Φώτης Σεργουλόπουλος «κόλαφος» για την… επιλογή των γυναικών στην κακοποίηση

Survivor: Τα νέα δεδομένα φέρνουν αναταράξεις στις δύο ομάδες

Σασμός: Τι εξελίξεις θα φέρει η επιστροφή του Ρούσσου στην Άνω Ποριά;

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας «καίει» τον Νίκο Μάνεση για τα νούμερα τηλεθέασης: «Τι αλαζονεία είναι αυτή;»

Άρης Καβατζίκης: «Δεν έχω θρηνήσει ακόμα τον αδελφό και τη μητέρα μου»