Χαλκιδική: «Μου ζήτησε 2.000 ευρώ, δεν τα έδωσα και είπε ότι τη βίασα» λέει ο «ξανθός μάγος» για τη 16χρονη βαπτιστήρα του
16:32 - 03/04/2023
Δηλώνεις αθώος για τον βιασμό της 16χρονης βαπτιστήρας του στη Χαλκιδική, για τον οποίο κατηγορείται και έχει προφυλακιστεί, ο «ξανθός μάγος».
Δηλώνεις αθώος για τον βιασμό της 16χρονης βαπτιστήρας του στη Χαλκιδική, για τον οποίο κατηγορείται και έχει προφυλακιστεί, ο «ξανθός μάγος». Μιλώντας λοιπόν, μέσα από τη φυλακή, έκανε λόγο για «σκευωρία» και έδωσε τη δική του εκδοχή για το «κίνητρο» του καταγγελλόμενου βιασμού. «Εγώ 78 χρόνια παιδεύομαι να κάνω ένα όνομα στην κοινωνία, σαν άνθρωπος […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χαλκιδική: «Μου ζήτησε 2.000 ευρώ, δεν τα έδωσα και είπε ότι τη βίασα» λέει ο «ξανθός μάγος» για τη 16χρονη βαπτιστήρα του
Αθώος για τον βιασμό της 16χρονης βαπτιστήρας του στη Χαλκιδική, για τον οποίο κατηγορείται και έχει προφυλακιστεί, υποστήριζει ότι είναι ο «ξανθός μάγος». Μιλώντας λοιπόν, μέσα από τη φυλακή, έκανε λόγο για «σκευωρία» και έδωσε τη δική του εκδοχή για το «κίνητρο» του καταγγελλόμενου βιασμού. «Εγώ 78 χρόνια παιδεύομαι να κάνω ένα όνομα στην κοινωνία, […]
The post Χαλκιδική: «Μου ζήτησε 2.000 ευρώ, δεν τα έδωσα και είπε ότι τη βίασα» λέει ο «ξανθός μάγος» για τη 16χρονη βαπτιστήρα του appeared first on Λόγια-Σταράτα.
Διαβάστε το στο logiastarata.grΧαλκιδική: «Μου ζήτησε 2.000 ευρώ, δεν της τα έδωσα και με κατήγγειλε για βιασμό» υποστηρίζει ο «Ξανθός Μάγος»
Τι απαντά ο προφυλακισμένος 76χρονος για την καταγγελία της 16χρονης βαφτιστήρας του ότι την νάρκωνε και την βίαζε
Διαβάστε το στο news.gr