ACTION SPORTS PLUS: Το μεγαλύτερο αθλητικό Δελτίο Ειδήσεων στην ελληνική τηλεόραση αποκλειστικά στο ACTION 24

16:46 - 03/04/2023

Από σήμερα το ACTION 24 αποκτά το μεγαλύτερο αθλητικό δελτίο της χώρας. Κάθε μέρα στις 20:00 οι φίλαθλοι αποκτούν το δικό τους Δελτίο Ειδήσεων. Το ACTION SPORTS PLUS. Όλη η ειδησεογραφία από την Ελλάδα και το εξωτερικό, συνεντεύξεις, καλεσμένοι. Το αθλητικό τμήμα του ACTION 24 σας μεταφέρει με σύγχρονο και μοντέρνο τρόπο όλα όσα συμβαίνουν Το άρθρο ACTION SPORTS PLUS: Το μεγαλύτερο αθλητικό Δελτίο Ειδήσεων στην ελληνική τηλεόραση αποκλειστικά στο ACTION 24 εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ACTION SPORTS PLUS: Το αθλητικό Δελτίο Ειδήσεων στο ACTION 24

Ραντεβού με τους φιλάθλους δίνει από σήμερα το ACTION 24 που καθημερινά θα μπορούν να παρακολουθούν από τη συχνότητά του το μεγαλύτερο αθλητικό δελτίο της χώρας, το ACTION SPORTS PLUS. Κάθε μέρα λοιπόν, στις 20:00, θα προβάλλεται η αθλητική ειδησεογραφία από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με συνεντεύξεις, αλλά και καλεσμένους. Στο ACTION SPORTS PLUS ... Περισσότερα To άρθρο ACTION SPORTS PLUS: Το αθλητικό Δελτίο Ειδήσεων στο ACTION 24 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

ACTION SPORTS PLUS: Το μεγαλύτερο αθλητικό Δελτίο Ειδήσεων στην ελληνική τηλεόραση αποκλειστικά στο ACTION 24

Από σήμερα το ACTION 24 αποκτά το μεγαλύτερο αθλητικό δελτίο της χώρας. Κάθε μέρα στις 20:00 οι φίλαθλοι αποκτούν το δικό τους Δελτίο Ειδήσεων. Το ACTION SPORTS PLUS. Όλη η ειδησεογραφία από την Ελλάδα και το εξωτερικό, συνεντεύξεις, καλεσμένοι. Το αθλητικό τμήμα του ACTION 24 σας μεταφέρει με σύγχρονο και μοντέρνο τρόπο όλα όσα συμβαίνουν στον αθλητικό πλανήτη Γη. Το ACTION SPORTS PLUS έρχεται για να γίνει καθημερινή συνήθεια.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ paraskhnio.gr

Συνέντευξη Μητσοτάκη στο κεντρικό δελτίου του ΣΚΑΪ το βράδυ της Πέμπτης

Κικίλιας για ΑΙΓΙΣ: Μέσα σε 9 μήνες προκηρύξαμε διαγωνισμούς ύψους 1,5 δισ. ευρώ – Θα δώσουμε μάχη το καλοκαίρι

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η ζωή της μετά το «Survivor» και ο νέος της σύντροφος

Ελεονώρα Μελέτη: Απαντά για τις χυδαίες επιθέσεις που δέχεται για την απόφασή της να κατέβει στις Ευρωεκλογές

Μητσοτάκης για το Πρόγραμμα “Αιγίς”: Η πρόληψη, η καταστολή και η αποκατάσταση, το τρίπτυχο για την προστασία της ανθρώπινης ζωής

Κεραμέως από Βρυξέλλες: Η Τεχνική Υποστήριξη της Κομισιόν, πολύτιμος αρωγός στα μεταρρυθμιστικά επιτεύγματα της χώρας μας