Ελένη Χατζίδου για Survivor: «Ούτε κι εγώ πληρώθηκα στην ώρα μου»
10:40 - 04/04/2023
Τα συμβόλαια των παικτών στο Survivor All Star και τους όρους που τίθενται για την πληρωμή τους συζήτησαν η Ελένη […]
The post Ελένη Χατζίδου για Survivor: «Ούτε κι εγώ πληρώθηκα στην ώρα μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελένη Χατζίδου για Survivor: «Ούτε και εγώ πληρώθηκα στην ώρα μου»
Τα συμβόλαια του Survivor και οι... απλήρωτοι παίκτες. Η προθεσμία των 30 ημερών που δεν έχει προβληθεί.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΕλένη Χατζίδου: «Ούτε και εγώ πληρώθηκα στην ώρα μου από το Survivor»
Η Ελένη Χατζίδου το πρωί της Τρίτης με αφορμή μια συζήτηση στο Breakfast@Star για τα συμβόλαια των παικτών στο Survivor All Star, θυμήθηκε τη δική της συμμετοχή της στο ριάλιτι το 2018. Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μετέδωσε η εκπομπή, η πίστωση των χρημάτων στους συμμετέχοντες γίνεται 30 ημέρες μετά την προβολή του επεισοδίου της αποχώρησής […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΕλένη Χατζίδου για Survivor: «Ούτε και εγώ πληρώθηκα στην ώρα μου»
Η Ελένη Χατζίδου θυμήθηκε τη συμμετοχή της στο Survivor 2018, με αφορμή μια συζήτηση στο Breakfast@Star
To άρθρο Ελένη Χατζίδου για Survivor: «Ούτε και εγώ πληρώθηκα στην ώρα μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΕλένη Χατζίδου για Survivor: «Ούτε κι εγώ πληρώθηκα στην ώρα μου»
Τα συμβόλαια των παικτών στο Survivor All Star και τους όρους για την πληρωμή τους συζήτησαν η Ελένη Χατζίδου και η παρέα του Breakfast@Star.
Διαβάστε το στο neolaia.gr