Δανάη Μπάρκα: «Με πλησίασε ένα κορίτσι, βουρκωμένο, και μου είπε ότι έβαλε μαγιό επειδή βγήκα στην τηλεόραση»
12:46 - 04/04/2023
Η Δανάη Μπάρκα το πρωί της Τρίτης 4/4 διηγήθηκε ένα περιστατικό στους συνεργάτες της εκπομπής της,
To άρθρο Δανάη Μπάρκα: «Με πλησίασε ένα κορίτσι, βουρκωμένο, και μου είπε ότι έβαλε μαγιό επειδή βγήκα στην τηλεόραση» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δανάη Μπάρκα: «Με πλησίασε ένα κορίτσι και μου είπε ότι έβαλε μαγιό επειδή βγήκα στην τηλεόραση»
«Μου είπε “είμαι 26 και πρώτη φορά έβαλα μαγιό πέρυσι"» δήλωσε η παρουσιάστρια - Δείτε το βίντεο
Διαβάστε το στο Δανάη Μπάρκα: «Με πλησίασε ένα κορίτσι και μου είπε ότι έβαλε μαγιό επειδή βγήκα στην τηλεόραση»
Η Δανάη Μπάρκα το πρωί της Τρίτης 4/4 διηγήθηκε ένα περιστατικό στους συνεργάτες της εκπομπής της, το οποίο συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα σε βραδινή της έξοδο. Η παρουσιάστρια του Πάμε Δανάη είπε χαρακτηριστικά: «Όλοι το παίζουμε λίγο πιο ανοιχτοί και λέμε “όλα να τα αγαπάμε και να τα δεχόμαστε” και με τη πρώτη ευκαιρία το […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΔανάη Μπάρκα: «Με πλησίασε ένα κορίτσι και μου είπε ότι έβαλε μαγιό 26 ετών επειδή βγήκα στην τηλεόραση» -Τι δήλωσε για τα plus size κορμιά
Δανάη Μπάρκα: Με αφορμή μία συζήτηση για τον ρόλο που παίζει η εμφάνιση στον χώρο της μόδας, η ηθοποιός και παρουσιάστρια Δανάη Μπάρκα τοποθετήθηκε όσον αφορά τα plus size μοντέλα, αποκαλύπτοντας δε, μία εμπειρία με μια κοπέλα που είχε πρόσφατα. Η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» είπε χαρακτηριστικά ότι μία κοπέλα την πλησίασε σε πρόσφατη έξοδό […]
Το άρθρο Δανάη Μπάρκα: «Με πλησίασε ένα κορίτσι και μου είπε ότι έβαλε μαγιό 26 ετών επειδή βγήκα στην τηλεόραση» -Τι δήλωσε για τα plus size κορμιά εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΔανάη Μπάρκα: «Mου είπε βουρκωμένη είμαι 26 και πρώτη φορά έβαλα μαγιό πέρυσι επειδή βγήκες εσύ στην τηλεόραση»
Όπως είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα «Όλοι το παίζουμε λίγο πιο ανοιχτοί και λέμε “όλα να τα αγαπάμε και να τα δεχόμαστε” και με τη πρώτη ευκαιρία το πρώτο πράγμα που θα προσάψουμε σε κάποιον είναι η εμφάνισή του, το αν είναι ομοφυλόφιλος…».Όπως είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα «Όλοι το παίζουμε λίγο πιο ανοιχτοί και λέμε “όλα να τα αγαπάμε και να τα δεχόμαστε” και με τη πρώτη ευκαιρία το πρώτο πράγμα που θα προσάψουμε σε κάποιον είναι η εμφάνισή του, το αν είναι ομοφυλόφιλος…».Η Δανάη Μπάρκα είπε στη συνέχεια: «Δεν είναι μόνο οι οίκοι μόδας, δείτε […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr