Μπιέλ: «Μου προκάλεσε έκπληξη όταν άκουσα ότι παραιτήθηκε ο Μίτσελ»
20:24 - 04/04/2023
Μπιέλ: «Μου προκάλεσε έκπληξη όταν άκουσα ότι παραιτήθηκε ο Μίτσελ»
04/04/2023
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο τον ΠΑΟΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την τρίτη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1 και ο Πεπ Μπιέλ στις δηλώσεις του στην COSMOTE TV ενόψει του κρίσιμου ντέρμπι τόνισε ότι έμεινε έκπληκτος με την παραίτηση του Μίτσελ, ενώ για τον Άρη τόνισε ότι αυτό το μάθημα να μην επαναπαύονται το είχαν πάρει από παλαιότερο παιχνίδι και ότι όλα τα παιχνίδια πρέπει να τα βλέπουν σαν τελικούς.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πεπ Μπιέλ στην COSMOTE TV:
Για το αν σοκαρίστηκε με την παραίτηση του Μίτσελ: "Η αλήθεια είναι πως μου προκάλεσε έκπληξη όταν άκουσα αυτή
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μπιέλ: “Μου προκάλεσε έκπληξη όταν άκουσα ότι παραιτήθηκε ο Μίτσελ”
Ο Πεπ Μπιέλ σε δηλώσεις του στην COSMOTE TV ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι του προκάλεσε έκπληξη η είδηση της παραίτησης του Μίτσελ από τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης για την τρίτη αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League και ο Πεπ Μπιέλ στις δηλώσεις του στην COSMOTE […]
The post Μπιέλ: “Μου προκάλεσε έκπληξη όταν άκουσα ότι παραιτήθηκε ο Μίτσελ” appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.grΜπιέλ: «Μου προκάλεσε έκπληξη η αποχώρηση του Μίτσελ»
Ο Πεπ Μπιέλ αναφέρθηκε στην παραίτηση του Μίτσελ από τον πάγκο του Ολυμπιακού.
Διαβάστε το στο fosonline.gr