Καντζούρης: «Περήφανος για τον τρόπο που παλέψαμε»

23:14 - 04/04/2023

Καντζούρης: «Περήφανος για τον τρόπο που παλέψαμε» 04/04/2023 Ο Ηλίας Καντζούρης δήλωσε περήφανος για τον τρόπο που πάλεψαν οι παίκτες του ως το τέλος και τόνισε πως πλέον ο στόχος της ΑΕΚ είναι να κερδίσει και να επαναφέρει τη σειρά στο Ισραήλ για το τρίτο παιχνίδι.  Ο προπονητής της ΑΕΚ είπε:  «Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι με επαφή. Χάσαμε το μομέντουμ μετά τα πρώτα 3-4 λεπτά. Η Χάποελ σκόραρε κάποια εύκολα καλάθια, Είμαι περήφανος που οι παίκτες μου πάλεψαν σκληρά ως το τέλος σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Μας κόστισαν οι λεπτομέρειες. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια να μειώσουμε. Ήταν το τρίτο παιχνίδι σε 6 μέρες. Πρέπει να ανασυνταχθούμε να ανακτήσουμε ενέργεια

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Καντζούρης: «Περήφανος που παλέψαμε σκληρά»

Ο Έλληνας τεχνικός της ΑΕΚ δήλωσε πως η ομάδα έχασε στις λεπτομέρειες στο Ισραήλ από την Χάποελ, ενώ δήλωσε υπερήφανος για την προσπάθεια. Ένα κακό τετράλεπτο ήταν αρκετό ώστε η ΑΕΚ να βρεθεί στο -20, σύμφωνα με τον Ηλία Καντζούρη, δίνοντας στον αντίπαλο την ευκαιρία να σκοράρει κάποια εύκολα καλάθια. Ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε υπερήφανος […] The post Καντζούρης: «Περήφανος που παλέψαμε σκληρά» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Καλύτερος Αφρικανός για τον Μάρτιο ο Μπακαμπού

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού ψηφίστηκε ως ο καλύτερος Αφρικανός ποδοσφαιριστής για τον μήνα Μάρτιο.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Καντζούρης: «Περήφανος για τον τρόπο που παλέψαμε, να επιστρέψει η σειρά στο Ισραήλ»

Ο Ηλίας Καντζούρης στάθηκε στο ότι οι παίκτες του πάλεψαν για την ανατροπή κόντρα στη Χάποελ.

Διαβάστε το στο to10.gr

Καντζούρης: «Περήφανος για τον τρόπο που παλέψαμε»

Ο Ηλίας Καντζούρης έμεινε ευχαριστημένος από τις προσπάθειες των παικτών του και τόνισε ποιος είναι πλέον ο στόχος της ΑΕΚ. Αναλυτικά τα όσα είπε: «Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι με επαφή. Χάσαμε το μομέντουμ μετά τα πρώτα 3-4 λεπτά. Η Χάποελ σκόραρε κάποια εύκολα καλάθια. Είμαι περήφανος που οι παίκτες μου πάλεψαν σκληρά ως το […] The post Καντζούρης: «Περήφανος για τον τρόπο που παλέψαμε» appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)