Περιοδεία Μητσοτάκη στην ‘Ηπειρο: Εδώ χτυπάει η καρδιά της παραγωγικής Ελλάδος, δήλωσε από τα Ιωάννινα
12:34 - 05/04/2023
«Χαίρομαι πάρα πολύ που σήμερα μου δίνεται η ευκαιρία να επισκεφθώ μία δυναμικά αναπτυσσόμενη ελληνική επιχείρηση».«Χαίρομαι πάρα πολύ που σήμερα μου δίνεται η ευκαιρία να επισκεφθώ μία δυναμικά αναπτυσσόμενη ελληνική επιχείρηση».«Εδώ θα έλεγα ότι χτυπάει η καρδιά της παραγωγικής Ελλάδος και χαιρόμαστε πραγματικά, όταν οι δυναμικές ελληνικές επιχειρήσεις αισθάνονται ασφάλεια να επενδύουν, να επεκτείνονται, να μεγαλώνουν, να διεκδικούν καινούριες αγορές», τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, που βρέθηκε την εταιρεία εμφιάλωσης […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Εδώ χτυπάει η καρδιά της παραγωγικής Ελλάδος» δηλώνει από την Ηπειρο ο Μητσοτάκης
«Αυτός είναι ο δρόμος του μέλλοντος, ο ψηφιακός και περιβαλλοντικός μετασχηματισμός των επιχειρήσεών μας» «Χαίρομαι πάρα πολύ που σήμερα μου δίνεται η ευκαιρία να επισκεφθώ μία δυναμικά αναπτυσσόμενη ελληνική επιχείρηση. Εδώ θα έλεγα ότι χτυπάει η καρδιά της παραγωγικής Ελλάδος και χαιρόμαστε πραγματικά, όταν οι δυναμικές ελληνικές επιχειρήσεις αισθάνονται ασφάλεια να επενδύουν, να επεκτείνονται, να
Το άρθρο «Εδώ χτυπάει η καρδιά της παραγωγικής Ελλάδος» δηλώνει από την Ηπειρο ο Μητσοτάκης εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.grΚυρ. Μητσοτάκη από Ήπειρο: Εδώ χτυπάει η καρδιά της παραγωγικής Ελλάδος
«Χαίρομαι πάρα πολύ που σήμερα μου δίνεται η ευκαιρία να επισκεφθώ μία δυναμικά αναπτυσσόμενη ελληνική επιχείρηση. Εδώ θα έλεγα ότι χτυπάει η καρδιά της παραγωγικής Ελλάδος και χαιρόμαστε πραγματικά, όταν οι δυναμικές ελληνικές επιχειρήσεις αισθάνονται ασφάλεια να επενδύουν, να επεκτείνονται, να μεγαλώνουν, να διεκδικούν καινούριες αγορές», τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, που βρέθηκε την εταιρεία […]
Κυρ. Μητσοτάκη από Ήπειρο: Εδώ χτυπάει η καρδιά της παραγωγικής Ελλάδος on BLUE SKY.
Διαβάστε το στο blueskytv.gr