Αρσάκειο: «Αν ήταν μεμονωμένο περιστατικό θα ήμουν μαζί τους – Πάμε σε πόλεμο» λέει η μητέρα του 15χρονου

18:48 - 05/04/2023

Κανένα ενδιαφέρον δεν έχει για την συγγνώμη που ζήτησε το Αρσάκειο για το περιστατικό bullying που συνέβη στο σχολείο όταν έξι μαθητές έδεσαν πετονιά στο λαιμό συμμαθητή τους, η μητέρα του παιδιού. Μιλώντας στην εκπομπή Live News του Mega, το μεσημέρι της Τετάρτης (05/04), η μητέρα του 15χρονου παιδιού τόνισε πως: «εμείς αυτή τη στιγμή είμαστε στα μετόπισθεν, γιατί προσπαθούμε να προστατεύσουμε την οικογένειά μας. Έχει ακούσματα και θετικά και αρνητικά, κυρίως θετικά. Έχει πάρα πολύ μεγάλη υποστήριξη. Οι μαθητές του δίνουν μηνύματα πάρα πολύ ενθαρρυντικά, υπάρχουν βέβαια και αντιδράσεις τύπου “σιγά και τι έπαθες”. Αυτά όμως είναι μεμονωμένα περιστατικά. Αυτήν την στιγμή προσπαθεί και το π

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αρσάκειο: Ανοίγουν τα στόματα και για άλλα περιστατικά bullying - «Παρακολουθείται από ειδικούς», λέει η μητέρα του 15χρονου

Aναβρασμός και νέες καταγγελίες για το ιδιωτικό σχολείο

Διαβάστε το στο

Αρσάκειο: «“Τώρα πάμε σε πόλεμο” είπα στον γιο μου», λέει η μητέρα του 15χρονου

«Θα ήμουν με το σχολείο αν ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό»

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Αρσάκειο: «Δεν παίζω με την ζωή του παιδιού μου - Έχουμε πόλεμο» καταγγέλλει η μητέρα του 15χρονου

Η μητέρα του 15χρονου που έπεσε θύμα bullying στο Αρσάκειο αποκάλυψε ότι δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό.«Τώρα πάμε σε πόλεμο, δεν με ενδιαφέρει η συγγνώμη», δήλωσε ξεσπώντας η μητέρα του 15χρονου μαθητή του Αρσακείου που έπεσε θύμα bullying από έξι συμμαθητές του. Μιλώντας στο Live News του Mega η μητέρα του 15χρονου, του οποίου έδεσαν στον λαιμό πετονιά οι συμμαθητές του, αποκάλυψε ότι δεν πρόκειται για ένα μεμονωμένο περιστατικό σχολικού εκφοβισμού και πρόσθεσε ότι δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στο ιδιωτικό σχολείο.  «Εμείς αυτή τη στιγμή είμαστε στα μετόπισθεν, γιατί προσπαθούμε να προστατεύσουμε την οικογένειά μας», είπε χαρακτηριστικά. «Ο γιος μου έχει πάρα πολύ μεγάλη υποστήριξ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας