Ανθή Σαλαγκούδη: «Έζησα στιγμές παραλογισμού, μου έκαναν bullying και καψόνια, είχα χάσει τον ύπνο μου»
20:02 - 05/04/2023
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ανθή Σαλαγκούδη στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Πάνο Τσουκάρα με αφορμή την […]
The post Ανθή Σαλαγκούδη: «Έζησα στιγμές παραλογισμού, μου έκαναν bullying και καψόνια, είχα χάσει τον ύπνο μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ανθή Σαλαγκούδη: «Στην ΕΡΤ έζησα στιγμές παραλογισμού, μου έκαναν bullying και καψόνια»
«Εκείνη την περίοδο είχα χάσει τον ύπνο μου. Το εννοώ. Δεν κοιμόμουν σχεδόν καθόλου», είπε η δημοσιογράφος
Διαβάστε το στο Ανθή Σαλαγκούδη: «Μου έκαναν bullying και καψόνια, είχα χάσει τον ύπνο μου»
Συγκλονίζει η εξομολόγηση της παρουσιάστριας
Διαβάστε το στο Ανθή Σαλαγκούδη: «Στην ΕΡΤ μου έκαναν bullying και καψόνια, δεν κοιμόμουν σχεδόν καθόλου»
Η Ανθή Σαλαγκούδη στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ! μίλησε για τις δύσκολες στιγμές και το bullying που βίωνε από τους συναδέλφους της λόγω του ονόματός της, την περίοδο που εργαζόταν στη δημόσια τηλεόραση. Έχεις στοχοποιηθεί κατά καιρούς ως κόρη του πρώην υφυπουργού Ανάπτυξης, Γιώργου Σαλαγκούδη. Μάλιστα, για την περίοδο που εργαζόσουν στην ΕΡΤ […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΑνθή Σαλαγκούδη: «Μου έκαναν bullying, είχα χάσει τον ύπνο μου, δεν κοιμόμουν σχεδόν καθόλου»
Στις δύσκολες στιγμές και το bullying που βίωνε από τους συναδέλφους της λόγω του ονόματός της,
To άρθρο Ανθή Σαλαγκούδη: «Μου έκαναν bullying, είχα χάσει τον ύπνο μου, δεν κοιμόμουν σχεδόν καθόλου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr