Βόλος κατά Μπένετ για την διαιτησία με ΑΕΚ:«Αν είχε φιλότιμο, θα είχε παραιτηθεί»
20:46 - 05/04/2023
Βόλος κατά Μπένετ για την διαιτησία με ΑΕΚ:«Αν είχε φιλότιμο, θα είχε παραιτηθεί»
05/04/2023
Η ΠΑΕ Βόλος εξέδωσε ανακοίνωση μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ στην οποία αναφέρει ότι αδικήθηκε από τη διαιτησία και επιτέθηκε στον πρόεδρο της ΚΕΔ, Στιβ Μπένετ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος
«Για μια ακόμα φορά η ομάδα μας αδικήθηκε, λόγω της εμμονής του κύριου Μπένετ να μην αντιμετωπίζει τον Βόλο ως ισάξια ομάδα στα πλέι οφ.
Ελπίζουμε να συνεχίσει έτσι και να ορίσει και στον αγώνα με τον Άρη Έλληνα διαιτητή και ακόμα καλύτερα τον Καραντώνη από την Ημαθία. Αν υπήρχε και φιλότιμο θα είχε παραιτηθεί αλλά ποιος το έχασε για να το βρει αυτός;».
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Βόλος φωνάζει για τη διαιτησία του αγώνα με την ΑΕΚ: «Αν είχε φιλότιμο, ο Μπένετ θα είχε παραιτηθεί»
Ο Βόλος έχει παράπονα από την διαιτησία του Τάσου Σιδηρόπουλου, στο ματς με την ΑΕΚ (0-1) και τα… έβαλε με τον αρχιδιαιτητή, Στιβ Μπένετ. Θυμίζουμε ότι στο 85′ του Βόλος – ΑΕΚ και μετά από κόντρα στην περιοχή της Ένωσης, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Γαλανόπουλου, οι γηπεδούχοι “φώναξαν” για πέναλτι αλλά ο διαιτητής ... Περισσότερα
To άρθρο Ο Βόλος φωνάζει για τη διαιτησία του αγώνα με την ΑΕΚ: «Αν είχε φιλότιμο, ο Μπένετ θα είχε παραιτηθεί» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Βόλος κατά Μπένετ για τη διαιτησία με ΑΕΚ: «Αν είχε φιλότιμο, θα είχε παραιτηθεί»
Η ΠΑΕ Βόλος εξέδωσε ανακοίνωση μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ, τονίζει ότι αδικήθηκε από τη διαιτησία και επιτέθηκε στον πρόεδρο της ΚΕΔ, Στιβ Μπένετ.
Διαβάστε το στο Ανακοίνωση Βόλου κατά Μπένετ: «Αν υπήρχε και φιλότιμο θα είχε παραιτηθεί »
Ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος κατά του Μπένετ με παράπονα για την διαιτησία στον αγώνα με την ΑΕΚ. Η ΠΑΕ Βόλος εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την σημερινή διαιτησία στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ στον Πανθεσσαλικό, στρέφοντας τα πυρά της στον Στιβ Μπένετ, ζητώντας την παραίτησή του. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος: “Για μια ακόμα φορά η […]
The post Ανακοίνωση Βόλου κατά Μπένετ: «Αν υπήρχε και φιλότιμο θα είχε παραιτηθεί » appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.gr