Light: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος άνθρωπος στα καλά του που βλέπει τον Γιώργο Λιάγκα»
09:56 - 06/04/2023
Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Άννα Ζηρδέλη έδωσε ο Light. Ο γνωστός τράπερ μίλησε, μεταξύ άλλων, και για […]
The post Light: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος άνθρωπος στα καλά του που βλέπει τον Γιώργο Λιάγκα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Light: Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος άνθρωπος στα καλά του που βλέπει Λιάγκα
«Η κοπέλα μου είναι πάντα δίπλα μου και με στηρίζει, όπως κάνω κι εγώ» τόνισε ο Light στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» του Mega και την Άννα Ζηρδέλη το πρωί της Πέμπτης (06/04). «Ήταν τεράστια ευλογία που ο Mad Clip πέρασε από τη ζωή μου. Μην είμαστε υποκριτές, δεν αναγκάζουμε κανέναν να ακούει το είδος της μουσικής που κάνουμε» πρόσθεσε ο τράπερ. Θα πήγαινε ποτέ στο Survivor; «Αρνήθηκα να πάω στο Survivor γιατί δεν ήταν έξυπνο για την καριέρα μου να κυνηγάω καρύδες και μπανάνες. Ο Τριαντάφυλλος πήγε γιατί δεν είχε να κάνει τίποτα καλύτερο και καλά έκανε», είπε ο Light. Σε ότι αφορά τον Γιώργο Λιάγκα με τον οποίο είχαν και μια κόντρα ανέφερε: «Τον Γιώργο Λιάγκα τον βλέπω μόνο όταν
Διαβάστε το στο Newsbeast.grLight για Γιώργο Λιάγκα: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος άνθρωπος στα καλά του που να τον βλέπει»
Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» μίλησε ο ράπερ Light, ο οποίος αναφέρθηκε στην απώλεια του Mad Clip αλλά και στην κόντρα του με τον Γιώργο Λιάγκα. «Φοράω ένα κολιέ με τον Mad Clip, είναι μια καθημερινή υπενθύμιση. Δεν μπορείς να τον ξεχάσεις. Ήταν μια τεράστια ευλογία και μόνο που πέρασε από τη ζωή μου», είπε αρχικά […]
Διαβάστε το στο govastileto.grLight: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος άνθρωπος στα καλά του που βλέπει τον Γιώργο Λιάγκα»
Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Άννα Ζηρδέλη μίλησε ο Light και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Γιώργο Λιάγκα.Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Άννα Ζηρδέλη μίλησε ο Light και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Γιώργο Λιάγκα.«Η κοπέλα μου είναι πάντα δίπλα μου και με στηρίζει, όπως κάνω κι εγώ. Ήταν τεράστια ευλογία που ο Mad Clip πέρασε από τη ζωή μου. Μην είμαστε υποκριτές, δεν αναγκάζουμε κανέναν να ακούει το είδος της […]
Διαβάστε το στο thecaller.grLight: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος άνθρωπος στα καλά του που να βλέπει Γιώργο Λιάγκα»
Με αφορμή την μεγάλη συναυλία που θα δώσει στην Πλατεία Νερού την Παρασκευή 7/4, ο Light
To άρθρο Light: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος άνθρωπος στα καλά του που να βλέπει Γιώργο Λιάγκα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grLight: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος άνθρωπος στα καλά του που βλέπει τον Γιώργο Λιάγκα»
«Δεν θα πήγαινα καλεσμένος στην εκπομπή του για να του δώσω νούμερα
Διαβάστε το στο news.grLight: "Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος άνθρωπος στα καλά του που βλέπει τον Γιώργο Λιάγκα"
"Δεν θα πήγαινα καλεσμένος στην εκπομπή του για να του δώσω νούμερα"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr