Σοφία Βογιατζάκη για Αρναούτογλου: «Θα συνεργαζόμουν ξανά μαζί του, ο Γρηγόρης δεν θα ήθελε»
12:16 - 06/04/2023
Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και τη Μαρία Αντωνά έδωσε συνέντευξη η Σοφία Βογιατζάκη. Η ηθοποιός μίλησε για τη Βίκυ […]
The post Σοφία Βογιατζάκη για Αρναούτογλου: «Θα συνεργαζόμουν ξανά μαζί του, ο Γρηγόρης δεν θα ήθελε» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σοφία Βογιατζάκη για Αρναούτογλου: «Θα συνεργαζόμουν ξανά μαζί του, ο Γρηγόρης δεν νομίζω να ήθελε»
«Είμαι τυχερή σε αυτή τη δουλειά, γιατί έχω δουλέψει με ανθρώπους που θαυμάζω και αγαπώ», δήλωσε η ηθοποιός
Διαβάστε το στο Σοφία Βογιατζάκη: Θα συνεργαζόμουν με τον Αρναούτογλου, εκείνος δεν θα ήθελε
“Θα ξαναπήγαινα σε ομάδα πρωινής εκπομπής” διευκρινίζει η Σοφία Βογιατζάκη. Με αφορμή τη συμμετοχή στο νέο κύκλο του J2US, η Σοφία Βογιατζάκη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Ποιος είναι πρωινιάτικα” όπου και θυμήθηκε την παλαιότερη τηλεοπτική συνεργασία με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Πιο συγκεκριμένα, η δημοφιλής ηθοποιός τόνισε χαρακτηριστικά πως «είχα κάνει στο παρελθόν ραντεβού ... Περισσότερα
To άρθρο Σοφία Βογιατζάκη: Θα συνεργαζόμουν με τον Αρναούτογλου, εκείνος δεν θα ήθελε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Σοφία Βογιατζάκη για Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Θα ήθελα να συνεργαστώ μαζί του, εκείνος δεν νομίζω ότι θα ήθελε»
Με αφορμή τη συμμετοχή της στο J2US με τον Σαρμπέλ, η Σοφία Βογιατζάκη έδωσε συνέντευξη στη
To άρθρο Σοφία Βογιατζάκη για Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Θα ήθελα να συνεργαστώ μαζί του, εκείνος δεν νομίζω ότι θα ήθελε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr