Αλαφούζος: «Δεν κάνει τίποτα για τη διαφθορά η κυβέρνηση, δεν εφαρμόζουν τους νόμους»!

13:24 - 06/04/2023

Στο περιθώριο της εκδήλωσης για τον Βοτανικό ο Γιάννης Αλαφούζος δήλωσε βαθιά απογοητευμένος από τη στάση της κυβέρνησης απέναντι στη διαφθορά του ποδοσφαίρου, στο περιθώριο του πανηγυρικού κλίματος που υπήρχε για τη δημιουργία του Βοτανικού. «Ο Βοτανικός είναι ένα τεράστιο έργο η ανάπλαση για την Αθήνα, αλλά κυρίως για τον Παναθηναϊκό, που θα αποκτήσει ένα […] The post Αλαφούζος: «Δεν κάνει τίποτα για τη διαφθορά η κυβέρνηση, δεν εφαρμόζουν τους νόμους»! first appeared on ThesSports.

Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ξέσπασμα Αλαφούζου! «Δεν κάνει τίποτα για τη διαφθορά η κυβέρνηση, δεν εφαρμόζουν τους νόμους»!

Ξέσπασμα Αλαφούζου! «Δεν κάνει τίποτα για τη διαφθορά η κυβέρνηση, δεν εφαρμόζουν τους νόμους»! 06/04/2023 Μεγάλες κουβέντες είπε ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος που δήλωσε βαθιά απογοητευμένος από τη στάση της κυβέρνησης απέναντι στη διαφθορά του ποδοσφαίρου, στο περιθώριο της εκδήλωσης για το γήπεδο της ομάδας στον Βοτανικό «Ένα τεράστιο έργο η ανάπλαση για την Αθήνα αλλά και για τον Παναθηναϊκό. Θα είμαστε η ομάδα με το καλύτερο γήπεδο στην Ελλάδα», ανέφερε αρχικά για το γήπεδο. Στη συνέχεια τόνισε: «Υπάρχει μία τεράστια διαφθορά στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, την βλέπουμε καθημερινά. Η κυβέρνηση δεν κάνει τίποτα».

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Πυρά Αλαφούζου: ”Δεν κάνει τίποτα για τη διαφθορά η κυβέρνηση, δεν εφαρμόζουν τους νόμους”

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού, Ιωάννης Αλαφούζος βρέθηκε στο Βοτανικό για την εκκίνηση της δημιουργίας του γηπέδου και μέσα από τις δηλώσεις του έδειξε την απογοήτευση του για τη στάση της κυβέρνησης απέναντι στη διαφθορά του ποδοσφαίρου.

Διαβάστε το στο pagenews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thessports.gr

Πήρε εύκολα το ντέρμπι η ΑΕΚ

Το 1-0 του Άρη με Μορόν! (video)

Το 1-0 της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (video)

Φωνάζει για πέναλτι ο Παναθηναϊκό! (video)

Έμεινε με τον βαθμό μπορούσε και τη νίκη ο Άρης!

Μάντζιος: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε»