#Βοτανικός

Παναθηναϊκός – Βοτανικός: «Ονοματοδοσία σε συνεργασία με την ΠΑΕ»

sportime.gr
Βοτανικός: Ο Αλέξανδρος Τσιατσιάμης, Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αθηναίων, μίλησε αναλυτικά για το project στον Βοτανικό, ενώ μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο ζήτημα της ονοματοδοσίας. Το άρθρο Παναθηναϊκός – Βοτανικός: «Ονοματοδοσία σε συνεργασία με την ΠΑΕ» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.
21:13 24/11

Ο Βοτανικός εκτοξεύει τα έσοδα του Παναθηναϊκού!

panathinaikoskosmos.com
❗❗☘☘⚽⚽???????? Το νέο γήπεδο θα αλλάξει οικονομικό στάτους στο κλαμπ. Continue reading Ο Βοτανικός εκτοξεύει τα έσοδα του Παναθηναϊκού! at Panathinaikos Kosmos.
17:13 24/11

Ο Βοτανικός είναι μονόδρομος αλλά …φτάνει;

panathinaikoskosmos.com
☘☘☘⁉⁉⁉☘☘☘ Αρκεί ένα γήπεδο για να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός που ξέραμε; Continue reading Ο Βοτανικός είναι μονόδρομος αλλά …φτάνει; at Panathinaikos Kosmos.
17:27 23/11

Μαλακατες: “Ή τώρα ή ποτέ ο Βοτανικός!”

panathinaikoskosmos.com
Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Τάκης Μαλακατές, μίλησε χθες (22/11) στην αθλητική εκπομπή “Total Football” στο OPEN και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο Βοτανικό, λέγοντας μάλιστα πως αν δεν υλοποιηθεί το γήπεδο τώρα δε θα γίνει ποτέ. Continue reading Μαλακατες: “Ή τώρα ή ποτέ ο Βοτανικός!” at Panathinaikos Kosmos.
10:21 23/11

Κώστας Μπακογιάννης – Βοτανικός: «Έργο απολύτως πειθαρχημένο, με κοστολόγηση και χρονοδιαγράμματα»

sportime.gr
Ο Κώστας Μπακογιάννης σε δηλώσεις του τόνισε ότι το έργο του Βοτανικού ξεπερνάει τον Παναθηναϊκό ενώ επεσήμανε ότι μέσα στον επόμενο μήνα θα υπάρξουν συζητήσεις με Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και ΚΑΕ για το γήπεδο μπάσκετ. Το άρθρο Κώστας Μπακογιάννης – Βοτανικός: «Έργο απολύτως πειθαρχημένο, με κοστολόγηση και χρονοδιαγράμματα» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.
00:45 23/11

Μπακογιάννης: «Γήπεδο που ξεπερνάει τον Παναθηναϊκό ο Βοτανικός!»

filathlos.gr
Μπακογιάννης: «Γήπεδο που ξεπερνάει τον Παναθηναϊκό ο Βοτανικός!» 23/11/2020 Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης σε συνέντευξή του τόνισε ότι το έργο του Βοτανικού ξεπερνάει τον Παναθηναϊκό, ενώ επεσήμανε ότι μέσα στον επόμενο μήνα θα υπάρξουν συζητήσεις με Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και ΚΑΕ για το γήπεδο μπάσκετ. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Μπακογιάννης στο MEGA: Για το ποιος εγγυάται πως θα προχωρήσει το πλάνο: «Αυτή είναι μία εύλογη ερώτηση, μου την έκαναν πολλοί. Τη διπλή ανάπλαση τη συζητάμε κοντά 20 χρόνια. Αρκετή κουβέντα αλλά δεν περάσαμε από τη θεωρία στην πράξη. Δουλεύουμε συστηματικά το πρόγραμμα απ’ την πρώτη μέρα. Αφενός πολλοί έλεγαν τι
00:40 23/11

Άδωνις Γεωργιάδης : «Προχωράει κανονικά ο Βοτανικός – Δεσμευόμαστε για το γήπεδο του ΠΑΟΚ»

to10.gr
Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων μίλησε για το πρότζεκτ στον Βοτανικό και το έργο της Νέας Τούμπας.
00:22 23/11

Βοτανικός: Το virtual tour του γηπέδου (vid)

panathinaikoskosmos.com
☘☘⚽⚽ Δείτε το 7λεπτο βίντεο με όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον σχεδιασμό του γηπέδου! Continue reading Βοτανικός: Το virtual tour του γηπέδου (vid) at Panathinaikos Kosmos.
17:39 21/11

Αποκάλυψη: Τότε θα είναι έτοιμος ο Βοτανικός!

panathinaikoskosmos.com
☘☘⚽⚽☘☘ Όλα ΟΣΑ συμφωνήθηκαν και υπογράφηκαν στην ΙΣΤΟΡΙΚΗ ημέρα για το τριφύλλι, όσα θα συναποφασιστούν μετά την υπογραφή των διμερών συμφωνιών και παρουσιάζει αναλυτικά το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του πρότζεκτ που ΑΛΛΑΖΕΙ τη ζωή του Παναθηναϊκού. Continue reading Αποκάλυψη: Τότε θα είναι έτοιμος ο Βοτανικός! at Panathinaikos Kosmos.
09:04 21/11

Στον Παναθηναϊκό για 99 χρόνια και επισήμως ο Βοτανικός

pagenews.gr
Το πρότζεκτ «Βοτανικός» προβλέπει γήπεδο ποδοσφαίρου 40.000 θέσεων διεθνών προδιαγραφών, εγκαταστάσεις για τον Ερασιτέχνη και εμπορικούς χώρους. Αναλυτικά όλες οι λεπτομέρειες.
08:26 21/11

Κάτι ξέχασε ο Λευτέρης Αυγενάκης…

sportime.gr
Βοτανικός: Με ανάρτησή του στο twitter, ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης σχολίασε την ιστορική συμφωνία για τη Διπλή Ανάπλαση, όμως δεν ανέφερε το όνομα του Παναθηναϊκού! Το άρθρο Κάτι ξέχασε ο Λευτέρης Αυγενάκης… εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.
01:06 21/11

Βοτανικός: Μακάρι… Νέα Λεωφόρος

sportime.gr
Βοτανικός: Μακάρι... Το άρθρο Βοτανικός: Μακάρι… Νέα Λεωφόρος εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.
18:22 20/11

Μπακογιάννης: «Σήμερα δίνουμε σήμα εκκίνησης για τη Διπλή Ανάπλαση»

panathinaikoskosmos.com
☘☘⚽⚽ Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, σε δηλώσεις του τόνισε ότι ο Βοτανικός σήμερα μπαίνει σε τροχιά δημιουργίας. Continue reading Μπακογιάννης: «Σήμερα δίνουμε σήμα εκκίνησης για τη Διπλή Ανάπλαση» at Panathinaikos Kosmos.
12:42 20/11

Ήρθε η ώρα να δούμε πράξεις!

panathinaikoskosmos.com
☘☘☘⚽⚽⚽☘☘☘ Ο Βοτανικός «δείχνει» να έρχεται, αλλά ο κόσμος μένει παγωμένος, μέχρι να δει τους όρους της συμφωνίας και τα ΕΡΓΑ. Continue reading Ήρθε η ώρα να δούμε πράξεις! at Panathinaikos Kosmos.
10:45 19/11

Βοτανικός: Ξετυλίγοντας το κουβάρι του ιδιοκτησιακού!

panathinaikoskosmos.com
☘☘☘⚽⚽⚽☘☘☘ Το δημοσίευμα της «Καθημερινής της Κυριακής» επανέφερε στην επικαιρότητα τη Διπλή Ανάπλαση. Continue reading Βοτανικός: Ξετυλίγοντας το κουβάρι του ιδιοκτησιακού! at Panathinaikos Kosmos.
21:06 18/11

Πότε θα ολοκληρωθεί ο Βοτανικός

panathinaikoskosmos.com
⁉⁉⁉☘☘☘ Μέχρι πότε πρέπει να έχει υλοποιηθεί το γήπεδο του Βοτανικού; Continue reading Πότε θα ολοκληρωθεί ο Βοτανικός at Panathinaikos Kosmos.
12:36 18/11

Βοτανικός και Ολυμπιακός

to10.gr
Η υπόθεση «project Βοτανικός» για τον Παναθηναϊκό και ειδικά η κάλυψη όλων των απαιτήσεων του ερασιτέχνη Παναθηναϊκο ανοίγουν, είτε το θέλουν κάποιοι, είτε όχι, το δρόμο για να προκύψουν σύντομα «ένας, δυο, τρεις πολλοί Βοτανικοί» για λόγους ισότητας και ισοτιμίας μεταξύ των ομάδων.
16:36 17/11

Βοτανικός: Η …μπάλα στον Πρωθυπουργό – Έτοιμος να δώσει το ΟΚ!

panathinaikoskosmos.com
❗❗❗☘☘☘ Όπως φαίνεται βρισκόμαστε ένα βήμα πριν τις επίσημες ανακοινώσεις για το γήπεδο στον Βοτανικό. Continue reading Βοτανικός: Η …μπάλα στον Πρωθυπουργό – Έτοιμος να δώσει το ΟΚ! at Panathinaikos Kosmos.
13:50 17/11

Η ώθηση που μπορεί να δώσει το ντέρμπι , ο Βοτανικός και η υποχρέωση του Ερασιτέχνη

panathinaikoskosmos.com
☘️☘️☘️☘️ Όλα μπορούν να αλλάξουν με ένα νικηφόρο αποτέλεσμα στο ντέρμπι αλλά και οι ... εξελίξεις στο γηπεδικό. Continue reading Η ώθηση που μπορεί να δώσει το ντέρμπι , ο Βοτανικός και η υποχρέωση του Ερασιτέχνη at Panathinaikos Kosmos.
09:56 17/11

Η ώθηση στο Φάληρο, ο Βοτανικός και η υποχρέωση του Ερασιτέχνη

Gazzetta
Ο Νίκος Αθανασίου γράφει για ένα αποτέλεσμα που μπορεί να αλλάξει τα πάντα στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού και σχολιάζει τις... εξελίξεις στο γηπεδικό.
18:15 16/11

Για έδρα της Εθνικής ο Βοτανικός!

panathinaikoskosmos.com
❗❗☘☘⚽⚽ Το νέο γήπεδο στον Βοτανικό, εκτός από έδρα του Παναθηναϊκού θα αποτελέσει και τη νέα έδρα της Εθνικής ομάδας! Continue reading Για έδρα της Εθνικής ο Βοτανικός! at Panathinaikos Kosmos.
15:29 16/11

Δωρεάν στον Παναθηναϊκό ο Βοτανικός!

thessports.gr
Την δωρεάν παραχώρηση του ποδοσφαιρικού γηπέδου στον Βοτανικό στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό για 99 χρόνια περιλαμβάνει, σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, η υφιστάμενη φόρμουλα συμφωνίας των μνημονίων συναντίληψης που πρόκειται να συνυπογραφούν ανάμεσα στους βασικούς εμπλεκομένους φορείς για την υλοποίηση της Διπλής Ανάπλασης. Με γνώμονα το Προεδρικό Διάταγμα που παραμένει σε ισχύ, η διοίκηση του Ερασιτέχνη […]
21:16 15/11

Αποκάλυψη: Ίδια δικαιώματα με τη Λεωφόρο ο Βοτανικός – Δωρεάν παραχώρηση για 99 χρόνια!

panathinaikoskosmos.com
☘☘⚽⚽☘☘ H συμφωνία Δήμου-Παναθηναϊκού, προβλέπει ίδια δικαιώματα με τη Λεωφόρο για τον ΑΟ στον Βοτανικό. Για αυτό και η ΠΑΕ θα καταβάλει ενοίκιο στη «μάνα του λόχου». Ποια η συμφωνία με τον Δήμο για τις εμπορικές χρήσεις. Continue reading Αποκάλυψη: Ίδια δικαιώματα με τη Λεωφόρο ο Βοτανικός – Δωρεάν παραχώρηση για 99 χρόνια! at Panathinaikos Kosmos.
20:29 15/11

Βοτανικός: Δωρεάν παραχώρηση για 99 χρόνια στον Παναθηναϊκό, η συμφωνία για το Παλέ… αγνοείται!

pressaris.gr
Την δωρεάν παραχώρηση του ποδοσφαιρικού γηπέδου στον Βοτανικό στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό για 99 χρόνια περιλαμβάνει, σύμφωνα με πληροφορίες, η υφιστάμενη φόρμουλα συμφωνίας των μνημονίων συναντίληψης που πρόκειται να συνυπογραφούν ανάμεσα στους βασικούς εμπλεκομένους φορείς για την υλοποίηση της Διπλής Ανάπλασης.  The post Βοτανικός: Δωρεάν παραχώρηση για 99 χρόνια στον Παναθηναϊκό, η συμφωνία για το Παλέ… αγνοείται! appeared first on PRESSARIS.
20:22 15/11

Τελειώνει το θέμα «Βοτανικός» – Πότε πέφτουν οι υπογραφές !

panathinaikoskosmos.com
☘️☘️???? Όλα όσα θέλει να γνωρίζει ο κόσμος του Παναθηναϊκού για τον Βοτανικό με την υπόθεση να μπαίνει πλέον στην τελική της ευθεία. Continue reading Τελειώνει το θέμα «Βοτανικός» – Πότε πέφτουν οι υπογραφές ! at Panathinaikos Kosmos.
09:08 15/11

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load