#Βοτανικός

Χάρης Δούκας: “Τα… χάλια του έχει ο Βοτανικός” (video)

sportstonoto.gr
Ο Χάρης Δούκας για νέο γήπεδο ΠΑΟ: «Αν πάνε κάμερες εκεί, θα σταυροκοπιέστε με την εικόνα στον Βοτανικό». Ο δήμαρχος Αθηναίων μιλάει στην εκπομπή «Αταίριαστοι» για την εξέλιξη των έργων για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού, για τον οποίο δηλώνει μέλλον απαισιόδοξος…
12:46 04/04/2024

Βοτανικός: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 34χρονος που πυροβολήθηκε τρεις φορές – Σεσημασμένος για ναρκωτικά και ληστείες

logiastarata.gr
Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο 34χρονος που πυροβολήθηκε τα ξημερώματα στο Βοτανικό και ο οποίος είναι σεσημασμένος για ληστείες και ναρκωτικά. Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο να είχε ραντεβού με κάποιο άλλο άτομο ή να έπεσε θύμα ενέδρας όταν δέχθηκε πυροβολισμούς σε ένα παρκάκι επί της οδού Σιδηροκαστρίτου. Όπως αναφέρει η ΕΡΤ τον πυροβόλησαν τουλάχιστον […] The post Βοτανικός: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 34χρονος που πυροβολήθηκε τρεις φορές – Σεσημασμένος για ναρκωτικά και ληστείες appeared first on Λόγια-Σταράτα.
17:00 02/02/2024

Βοτανικός: Σεσημασμένος ο 34χρονος – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο «Γεννηματάς»

Newsique.gr
Ραντεβού με κάποιο άλλο άτομο είχε δώσει πιθανότατα ο 34χρονος από την Αλβανία, που στις τέσσερις παρά δέκα τα ξημερώματα δέχτηκε πυροβολισμούς σε ένα παρκάκι επί της οδού Σιδηροκαστρίτου στον Βοτανικό. Κάτι πήγε στραβά στην επικοινωνία τους και ο άλλος άνδρας έβγαλε πιστόλι και τον πυροβόλησε τουλάχιστον δύο φορές. Από την έρευνα που έκαναν στο […] Το άρθρο Βοτανικός: Σεσημασμένος ο 34χρονος – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο «Γεννηματάς» εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
09:58 02/02/2024

Διπλή Ανάπλαση – Βοτανικός: Δημοπρατούνται από τον Δήμο Αθηναίων οι υποδομές

tovima
Τι περιλαμβάνει το έργο στην περιοχή που θα ανεγερθεί το γήπεδο του Παναθηναϊκού - Πόσο θα αλλάξει η περιοχή. «Μια νέα πόλη μέσα στην Αθήνα», δήλωσε ο Κώστας Μπακογιάννης.
17:00 21/12/2023

Φαίη Θεοχάρη: Ποια Δέσποινα Βανδή; Για άλλη πρέπει να πας στο Βοτανικός live

koolnews.gr
Η Φαίη Θεοχάρη είναι ένας λόγος να πας κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Βοτανικός live και να ξεκινήσεις να παρακολουθείς το πρόγραμμα από την αρχή, όπου εμφανίζεται κάνοντας τα πρώτα της βήματα δίπλα σε καταξιωμένους καλλιτέχνες! Η ίδια μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο instagram έχει εκφράσει αυτή της τη χαρά γράφοντας: Αισθάνομαι μεγάλη […] The post Φαίη Θεοχάρη: Ποια Δέσποινα Βανδή; Για άλλη πρέπει να πας στο Βοτανικός live appeared first on Koolnews.gr.
21:58 13/11/2023

Παναθηναϊκός – Βοτανικός: Αυτές είναι οι εξελίξεις για το γήπεδο

sportime.gr
Ο δήμος Αθηναίων άλλαξε χέρια, αλλά στον Παναθηναϊκό δεν ανησυχούν για την υπόθεση της Διπλής Ανάπλασης. Αντώνης Τσιράκης για το sportime.gr.
20:46 18/10/2023

Ο Βοτανικός υποδέχεται τον Γιώργο Σαμπάνη και τη Δέσποινα Βανδή

happytv.gr
Ο Χειμώνας 2023-24 στην Αθήνα φαίνεται πως θα φέρει μια εξαιρετική πρόταση διασκέδασης που δεν πρέπει να χάσετε. Ο διάσημος νυχτερινός προορισμός, ο Βοτανικός, προετοιμάζεται να υποδεχθεί δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, δημιουργώντας μια αξέχαστη εμπειρία διασκέδασης. Πρόκειται για μια μοναδική συνάντηση που θα ανατρέψει τον νυχτερινό χάρτη της πόλης και […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Ο Βοτανικός υποδέχεται τον Γιώργο Σαμπάνη και τη Δέσποινα Βανδή
10:37 04/10/2023

Γήπεδο με εγγύηση Μπακογιάννη: «Μην πάθουμε ΑΕΚ- Η Λεωφόρος θα πέσει όταν είναι έτοιμος Βοτανικός»

aek1924.gr
Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε και στο νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό, τονίζοντας ότι εργασίες θα ξεκινήσουν μέχρι το τέλος του χρόνου. Τι είπε για την Λεωφόρο. Χαρακτηριστικά ανέφερε ο Κώστας Μπακογιάννης για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στο reader.gr: «Όπως ξέρεις, οι πρόδρομες εργασίες για τη διπλή ανάπλαση […] The post Γήπεδο με εγγύηση Μπακογιάννη: «Μην πάθουμε ΑΕΚ- Η Λεωφόρος θα πέσει όταν είναι έτοιμος Βοτανικός» appeared first on AEK1924.gr.
14:37 28/09/2023

Πέντε μικρά γουρουνάκια στο Θέατρο Eliart

patrasevents.gr
Κωνσταντινουπόλεως 127, ΒοτανικόςΠαρασκευή, 20 Οκτ 2023 21:00Agatha Christie “Go back for murder” βασισμένο στο έργο Πέντε μικρά γουρουνάκιαΕλληνική μετάφραση από τον Αντώνη Γαλέο, Σε σκηνοθεσία Γιώργου Φρατζεσκάκη Για πρώτη φορά στην Ελλάδα   Η συναρπαστική ιστορία μυστηρίου της Αγκάθα Κρίστι «Πέντε μικρά γουρουνάκια» (Go back for murder) που διασκεύασε για το θέατρο η ίδια η συγγραφέας, ανεβαίνει για πρώτη φορά σε ελληνική θεατρική σκηνή από το θέατρο Eliart σε μετάφραση Αντώνη Γαλέου και σκηνοθεσία Γιώργου Φρατζεσκάκη.   Τα γουρουνάκια είναι πέντε. Το ένα είναι ο δολ...
10:53 27/09/2023

Σπήλιος Φλώρος: Ακάλεστος στο party στο Θέατρο Eliart

patrasevents.gr
Κωνσταντινουπόλεως 127, ΒοτανικόςΠέμπτη, 12 Οκτ 2023 21:00Ο Σπήλιος Φλώρος παρουσιάζει τη δεύτερη σόλο stand up comedy παρασταση του! Mετά το πρώτο του Stand Up Comedy Solo «Ξέρω τις Κινήσεις», επιστρέφει με ολοκαίνουρια κείμενα με μια ακόμα πιο ώριμη και ολοκληρωμένη παράσταση. Μέσα από την κωμωδία, ο Σπήλιος ανακαλύπτει τον εαυτό του και διαχειρίζεται εσωτερικές μάχες.Παράλληλα παντρεύεται, χωρίζει, συμφιλιώνεται με το πένθος, προσπαθεί με κάθε τρόπο να μην είναι το πιο αμήχανο άτομο στον πλανήτη και εν τέλει συνειδητοποιεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ό,τι έμαθε...
17:53 15/09/2023

Βοτανικός: Δείτε πως θα είναι το μεγαλύτερο πάρκο της Αθήνας [εικόνες]

eleftherostypos.gr
Τα σχέδια και τη μελέτη για τη διαμόρφωση των κοινόχρηστων χώρων πρασίνου στην περιοχή του Βοτανικού, στο πλαίσιο του έργου της Διπλής Ανάπλασης, ενέκρινε ομόφωνα απόψε το δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας. Η διαμόρφωση των χώρων πρασίνου στον Ελαιώνα είναι ένα έργο θεμελιώδους σημασίας για την πόλη με υπερτοπική σπουδαιότητα που θα οδηγήσει στην οικολογική και […] Το άρθρο Βοτανικός: Δείτε πως θα είναι το μεγαλύτερο πάρκο της Αθήνας [εικόνες] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
21:00 28/08/2023

Γιατί κόπηκε το ρεύμα σε 10 περιοχές της Αθήνας

paraskhnio.gr
Διακοπές ρεύματος σε δέκα περιοχές του λεκανοπεδίου της Αττικής σημειώθηκαν σήμερα Πέμπτη 20 Ιουλίου. Σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ χωρίς ρεύμα έμειναν οι εξής περιοχές: Αιγάλεω, Κηφισιά, Ζωγράφου, Ιλίσια, Βοτανικός, Ταύρος, Ρουφ, Ρέντης, Νέο Ηράκλειο, Μεταμόρφωση. Σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης σε Αιγάλεω, Ζωγράφου, Ιλίσια, Βοτανικός, Ταύρος, Ρουφ, Ρέντη αναμένεται να έχει γίνει από τις Το άρθρο Γιατί κόπηκε το ρεύμα σε 10 περιοχές της Αθήνας εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
22:28 20/07/2023

Μπακογιάννης: «Να φιλοξενήσει και ο Βοτανικός ευρωπαϊκό τελικό»

filathlos.gr
Μπακογιάννης: «Να φιλοξενήσει και ο Βοτανικός ευρωπαϊκό τελικό» 18/07/2023 Το «Γ. Καραϊσκάκης» αναμένεται να φιλοξενήσει το Super Cup 2023 και για τον λόγο αυτό στο Δημαρχιακό μέγαρο των Αθηνών πραγματοποιήθηκε συνέντευξη Τύπου. Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης και ο νέος υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Οικονόμου μίλησαν στους εκπροσώπους του Τύπου.  Ο Κώστας Μπακογιάννης εξέφρασε την επιθυμία να διοργανωθεί και στον Βοτανικό, που θα είναι έτοιμο το καλοκαίρι του 2026,  ένας ευρωπαϊκός τελικός:  «Μεγάλη η χαρά και ο ενθουσιασμός μας για το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς, το γεγονός των γεγονότων! Όλα τα
17:46 18/07/2023

«SOS» εκπέμπει ο Βαλκανικός Βοτανικός Κήπος Κρουσσίων

news.gr
Βρίσκεται δίπλα στο χωριό Ποντοκερασιά του νομού Κιλκίς
00:37 07/07/2023

"Η Τουρκομερίτισσα" στο Πολυχώρος Vault

patrasevents.gr
Μελενίκου 26 Γκάζι, ΒοτανικόςΠαρασκευή, 26 Μάϊ 2023 21:00Ο Πολυχώρος VAULT παρουσιάζει την παράσταση "Η Τουρκομερίτισσα" (βασισμένη στη ζωή της Μαρίκας Νίνου) σε κείμενο- σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά με την Ελένη Ουζουνίδου στον ομώνυμο ρόλο Από Παρασκευή 26 Μαΐου, για λίγες μόνο παραστάσεις Ο Πολυχώρος VAULT παρουσιάζει την παράσταση "Η Τουρκομερίτισσα" (βασισμένη στη ζωή της Μαρίκας Νίνου), σε κείμενο - σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά, με την Ελένη Ουζουνίδου στον ομώνυμο ρόλο. Από Παρασκευή 26 Μαΐου, για λίγες μόνο παραστάσεις. Η Τουρκομερίτισσα διακρίθηκε στον 41ο λογοτεχνικό διαγωνισμό...
21:34 25/05/2023

Παναθηναϊκός – Βοτανικός: Υπογράφτηκε η ιστορική σύμβαση!

Gazzetta
Ιστορική ημέρα για τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του καθώς το απόγευμα της Παρασκευής υπογράφτηκε η σύμβαση για την κατασκευή του νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου στον Βοτανικό!
19:00 19/05/2023

Βοτανικός: Ανοιξε ο δρόμος για το γήπεδο του Παναθηναϊκού

eleftherostypos.gr
Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ‘Αδωνις Γεωργιάδης έλαβε σήμερα, Τετάρτη 17 Μαΐου 2023, από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ανταγωνισμού το “Comfort Letter” που επιτρέπει στον Δήμο Αθηναίων να υπογράψει τη σύμβαση, ώστε να ξεκινήσει άμεσα η κατασκευή του έργου του γηπέδου του Παναθηναϊκού, στον Βοτανικό. Με αυτή την αφορμή ο υπουργός δήλωσε: «Σήμερα επιλύθηκε η τελευταία […] Το άρθρο Βοτανικός: Ανοιξε ο δρόμος για το γήπεδο του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
12:32 17/05/2023

"Trans - port" στον πολυχώρο Vault

patrasevents.gr
Μελενίκου 26 Γκάζι, ΒοτανικόςΤετάρτη, 24 Μάϊ 2023 21:15Ο Πολυχώρος VAULT παρουσιάζει το έργο της Ειρήνης Δερμιτζάκη"Trans - port" σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά Από την Τετάρτη 24 Μαΐου και κάθε Τετάρτη & Πέμπτη στις 21:15,για 8 μόνο παραστάσεις Ο Πολυχώρος VAULT παρουσιάζει το έργο της Ειρήνης Δερμιτζάκη"Trans - port", σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά, με τον Σωτήρη Δούβρηκαι την Kassandra El Najjar, από Τετάρτη 24 Μαΐου, κάθε Τετάρτη & Πέμπτηστις 21:00, για 8 μόνο παραστάσεις. Λίγα Λόγια για το έργοΈνας νταλικέρης μεταφέρει παράνομα με το φορτηγό του, μια...
15:32 15/05/2023

Με άφατη κατάνυξη η λειτουργία της Μεγάλης Τρίτης στην Αγία Αικατερίνη Πετραλώνων

ekklisiaonline.gr
Με άφατη κατάνυξη σύσσωμος ο λαός του 3-ου Διαμερίσματος (Θησείο-Πετράλωνα-Βοτανικός-Ρούφ) κατέκλυσε εχθές Μεγάλη Τρίτη 11-4-23, το λαμπροστόλιστο ναό της Αγίας Αικατερίνης στα κάτω Πετράλωνα, για να προσευχηθεί νοερά και να βιώσει με ευλάβεια, το θείο πάθος του Χριστού μας. Το άρθρο Με άφατη κατάνυξη η λειτουργία της Μεγάλης Τρίτης στην Αγία Αικατερίνη Πετραλώνων εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
13:06 12/04/2023

Αλαφούζος: «Δεν κάνει τίποτα για τη διαφθορά η κυβέρνηση, δεν εφαρμόζουν τους νόμους»!

thessports.gr
Στο περιθώριο της εκδήλωσης για τον Βοτανικό ο Γιάννης Αλαφούζος δήλωσε βαθιά απογοητευμένος από τη στάση της κυβέρνησης απέναντι στη διαφθορά του ποδοσφαίρου, στο περιθώριο του πανηγυρικού κλίματος που υπήρχε για τη δημιουργία του Βοτανικού. «Ο Βοτανικός είναι ένα τεράστιο έργο η ανάπλαση για την Αθήνα, αλλά κυρίως για τον Παναθηναϊκό, που θα αποκτήσει ένα […] The post Αλαφούζος: «Δεν κάνει τίποτα για τη διαφθορά η κυβέρνηση, δεν εφαρμόζουν τους νόμους»! first appeared on ThesSports.
13:24 06/04/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load