MasterChef: Λύγισε ο Αλέξανδρος για την κόρη του – «Έχω λείψει από σημαντικά πράγματα»

22:02 - 06/04/2023

Την πιο ευάλωτη του πλευρά στο MasterChef παρουσίασε ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης μέσα από το νέο επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής, το οποίο […] The post MasterChef: Λύγισε ο Αλέξανδρος για την κόρη του – «Έχω λείψει από σημαντικά πράγματα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

MasterChef: Βούρκωσε ο Αλέξανδρος μιλώντας για την κόρη του – Έχω λείψει από σημαντικά πράγματα στη ζωή της, στη γιορτή της δεν ήμουν εκεί

Την πιο ευαίσθητη πλευρά του αποκάλυψε ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης στο επεισόδιο του MasterChef 2023 το βράδυ της Πέμπτης (6/4). Κατά τη διάρκεια της νέα ομαδικής δοκιμασίας, ο πολυσυζητημένος διαγωνιζόμενος δεν έκρυψε πως του λείπει πολύ η κορούλα του. Mιλώντας απευθείας στην κάμερα είπε: «Έχω λείψει από σημαντικά πράγματα. Όπως το να παίρνω την κόρη μου από το σχολείο, γιατί είναι πολύ σημαντικό. Μπορεί να λέμε, “εντάξει, θα πας να την πάρεις από το σχολείο” αλλά είναι πολύ σημαντικό και για αυτήν και για μένα όταν πηγαίνω να την πάρω από εκεί» είπε αρχικά και συνέχισε: «Το ίδιο και από τις υπόλοιπες δραστηριότητες της. Στη γιορτή της, επίσης, δεν ήμουν εκεί. Είναι δύσκολο να είσαι γονιός,

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

MasterChef: Συγκινημένος ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης για την κόρη του – «Είναι πολύ σημαντικό για αυτήν και για μένα»

Σε μια προσωπική εξομολόγηση πέρασε ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης στο νέο επεισόδιο του MasterChef.  Ο διαγωνιζόμενος του To άρθρο MasterChef: Συγκινημένος ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης για την κόρη του – «Είναι πολύ σημαντικό για αυτήν και για μένα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

MasterChef: Συγκινεί ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης για την κόρη του – «Έχω λείψει από σημαντικά πράγματα»

O Αλέξανδρος Αντωνελάκης δεν έκρυψε στο επεισόδιο του MasterChef την Πέμπτη 6 Απριλίου πως του λείπει η κόρη του. Ο παίκτης του γνωστού ριάλιτι μαγειρικής μιλώντας στην κάμερα λύγισε λέγοντας: «Έχω λείψει από σημαντικά πράγματα. Όπως το να παίρνω την κόρη μου από το σχολείο, γιατί είναι πολύ σημαντικό. Μπορεί να λέμε, “εντάξει, θα πας […] The post MasterChef: Συγκινεί ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης για την κόρη του – «Έχω λείψει από σημαντικά πράγματα» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο