Φαίη Σκορδά: «Είχε να μου συμβεί πάνω από δεκαετία, έχω τραβήξει μια άλλη γραμμή»

10:38 - 07/04/2023

Ένα περιστατικό που της συνέβη πρόσφατα, ενώ βρισκόταν σε βραδινή της έξοδο, αποκάλυψε σήμερα η Φαίη Σκορδά στον αέρα της […] The post Φαίη Σκορδά: «Είχε να μου συμβεί πάνω από δεκαετία, έχω τραβήξει μια άλλη γραμμή» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φαίη Σκορδά: «Είχε να μου συμβεί πάνω από δεκαετία, έχω τραβήξει μια άλλη γραμμή» «Της έλεγα τι θέλεις, μου λέει δεν θέλω τίποτα»

H Φαίη Σκορδά στον αέρα της εκπομπής της, αποκάλυψε ένα περιστατικό που της συνέβη πρόσφατα, ενώ βρισκόταν σε βραδινή της έξοδο.H Φαίη Σκορδά στον αέρα της εκπομπής της, αποκάλυψε ένα περιστατικό που της συνέβη πρόσφατα, ενώ βρισκόταν σε βραδινή της έξοδο.«Ήμουν πριν δύο μέρες σε ένα εστιατόριο στα βόρεια προάστια, είχα ένα επαγγελματικό ραντεβού με μια φίλη και συνεργάτιδα. Και είχα ανεβάσει ένα story ότι είμαι έξω. Είχε να μου συμβεί αυτό πάνω από δεκαετία. […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Φαίη Σκορδά: "Είχε να μου συμβεί πάνω από δεκαετία, έχω τραβήξει μια άλλη γραμμή"

Δείτε όλα όσα ανέφερε

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο