Πάτρα: «Επέστρεψε στους γονείς μου ό,τι πολυτιμότερο έχουν»-Συγκινητική επιστολή παιδιού για Ηλιάδη

11:42 - 07/04/2023

Ο 13χρονος Αλέξανδρος Τζανίδης μιλάει για την «τύχη» που είχε να βρεθεί υπό τη φροντίδα του γιατρού Ανδρέα Ηλιάδη.Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Επέστρεψες στους γονείς μου ό,τι πολυτιμότερο έχουν»: Συγκλονίζει επιστολή παιδιού στον Ηλιάδη

Άλλη μια πράξη συμπαράστασης στο πρόσωπο του εντατικολόγου Ανδρέα Ηλιάδη, μετά τα όσα υπαινίχθηκε εις βάρος του ο Αλέξης Κούγιας περί εμπορίας οργάνων στη δίκη Πισπιρίγκου, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.Άλλη μια πράξη συμπαράστασης στο πρόσωπο του εντατικολόγου Ανδρέα Ηλιάδη, μετά τα όσα υπαινίχθηκε εις βάρος του ο Αλέξης Κούγιας περί εμπορίας οργάνων στη δίκη Πισπιρίγκου, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.Αυτή τη φορά στο πλευρό του «εξαίρετου ΓΙΑΤΡΟΥ και ΑΝΘΡΩΠΟΥ» -όπως τον χαρακτηρίζει- στέκεται με επιστολή του ο 13χρονος Αλέξανδρος Τζανίδης, ο οποίος μίλησε για […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Πάτρα: «Επέστρεψε στους γονείς μου ό,τι πολυτιμότερο έχουν»-Συγκινητική επιστολή παιδιού για Ηλιάδη

Ο 13χρονος Αλέξανδρος Τζανίδης μιλάει για την «τύχη» που είχε να βρεθεί υπό τη φροντίδα του γιατρού Ανδρέα Ηλιάδη. Με αφορμή την άδικη επίθεση προς το πρόσωπο του γιατρού Ανδρέα Ηλιάδη από τον Αλέξη Κούγια, ένας 13χρονος έστειλε επιστολή, περιγράφοντας τη δική του εμπειρία. Ο Αλέξανδρος Τζανίδης απέστειλε την συγκινητική του επιστολή στο tempo24 και ζήτησε […] The post Πάτρα: «Επέστρεψε στους γονείς μου ό,τι πολυτιμότερο έχουν»-Συγκινητική επιστολή παιδιού για Ηλιάδη appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες