Χριστίνα Μπόμπα: Η εξομολόγηση για τις ημέρες μετά τη γέννα των διδύμων – «Για δύο μήνες ήμουν σαν ζόμπι»
12:16 - 07/04/2023
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Χριστίνα Μπόμπα στη Χριστιάνα Αριστοτέλους και στην εκπομπή
To άρθρο Χριστίνα Μπόμπα: Η εξομολόγηση για τις ημέρες μετά τη γέννα των διδύμων – «Για δύο μήνες ήμουν σαν ζόμπι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χριστίνα Μπόμπα: Η εξομολόγηση για τις δύσκολες μέρες μετά τη γέννα των διδύμων – «Δεν κοιμόμουν ποτέ - Ήμουν σαν ζόμπι»
«Μεγάλο ρόλο για να βρω ξανά τον εαυτό μου έπαιξε και ο Σάκης Τανιμανίδης», είπε η Χριστίνα Μπόμπα
Διαβάστε το στο Χριστίνα Μπόμπα: Η εξομολόγηση για τις δύσκολες μέρες μετά τη γέννα των διδύμων – «Ήμουν σαν ζόμπι»
Ο λόγος που μίλησε ανοιχτά για την εξωσωματική που έκανε και ο ρόλος του Σάκη Τανιμανίδη
Διαβάστε το στο H Χριστίνα Μπόμπα αποκαλύπτει για τις πρώτες ημέρες μετά τη γέννα των διδύμων
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Χριστίνα Μπόμπα στη Χριστιάνα Αριστοτέλους και στην εκπομπή της στον Alpha Κύπρου. Η γνωστή influencer, μεταξύ άλλων, μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην εγκυμοσύνη της, την εξωσωματική αλλά και την σχέση της με τον Σάκη Τανιμανίδη. «Τον πρώτο 1 με 1,5 χρόνο είχα αφοσιωθεί πάρα πολύ […]
Διαβάστε το στο govastileto.gr