Σίσσυ Χρηστίδου σε Κατερίνα Καινούργιου: «Έχουμε χάσει λίγο το χιούμορ μας, έχουμε παραπάρει τον εαυτό μας στα σοβαρά»

11:10 - 08/04/2023

Τη δική της απάντηση στα σχόλια που έκανε η Κατερίνα Καινούργιου έδωσε μέσα από την εκπομπή της η Σίσσυ Χρηστίδου […] The post Σίσσυ Χρηστίδου σε Κατερίνα Καινούργιου: «Έχουμε χάσει λίγο το χιούμορ μας, έχουμε παραπάρει τον εαυτό μας στα σοβαρά» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σίσσυ Χρηστίδου για Κατερίνα Καινούργιου: Έχουμε παραπάρει τον εαυτό μας στα σοβαρά. Είμαστε καλά; Μην τα παίρνουμε όλα τόσο βαριά!

Στα σχόλια που έκανε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της, στον Alpha, απάντησε εμμέσως πλην σαφώς η παρουσιάστρια του MEGA Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από τη δική της εκπομπή, το πρωί του Σαββάτου (08/04).Στα σχόλια που έκανε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της, στον Alpha, απάντησε εμμέσως πλην σαφώς η παρουσιάστρια του MEGA Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από τη δική της εκπομπή, το πρωί του Σαββάτου (08/04).Η παρουσιάστρια του MEGA αναφέρθηκε στις «κατηγορίες» της Κατερίνας Καινούργιου περί εμμονής, με αφορμή ρεπορτάζ για τις σχέσεις της με τον Νίκο Μουτσινά. […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Σίσσυ Χρηστίδου: Απάντησε on air στην Κατερίνα Καινούργιου και τον Νίκο Μουτσινά – «Έχουμε παραπάρει τον εαυτό μας στα σοβαρά»

Η Σίσσυ Χρηστίδου είδε το όνομά της να ακούγεται αρκετά συχνά μέσα στη βδομάδα που μας To άρθρο Σίσσυ Χρηστίδου: Απάντησε on air στην Κατερίνα Καινούργιου και τον Νίκο Μουτσινά – «Έχουμε παραπάρει τον εαυτό μας στα σοβαρά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Σίσσυ Χρηστίδου σε Κατερίνα Καινούργιου: «Έχουμε παραπάρει τον εαυτό μας στα σοβαρά»

Η απάντηση της παρουσιάστριας του Mega στις «κατηγορίες» της παρουσιάστριας του Alpha περί εμμονής

Διαβάστε το στο news.gr

Σίσσυ Χρηστίδου: Απαντά στην Κατερίνα Καινούργιου - «Έχουμε παραπάρει τον εαυτό μας στα σοβαρά»

«Δεν μου αρέσει να το κάνω αυτό στον αέρα αλλά το λέω γιατί την πήρα τηλέφωνο και δεν μου το σήκωσε» τόνισε η Σίσσυ Χρηστίδου.Στην Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να απαντήσει μέσα από την εκπομπή της η Σίσσυ Χρηστίδου το πρωί του Σαββάτου σχετικά με τις «κατηγορίες» της πρώτης περί εμμονής, με αφορμή ρεπορτάζ για τις σχέσεις της με τον Νίκο Μουτσινά. Αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου ανέφερε χαριτολογώντας: «Είναι γνωστό πια, έχει αποκαλυφθεί ότι είμαστε εμμονικοί. Επίσης, έχει αποκαλυφθεί ότι κάνουμε τοξικό μοντάζ, δηλαδή νομίζαμε ότι το κρύβαμε πολύ καλά με το πέπλο του χιούμορ αλλά όχι… και κοροϊδεύαμε όλους αυτούς που απαντάνε από τη μία εκπομπή στην άλλη… αλλά ήρθε η ώρα να απαντήσουμε κι εμείς».

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Χρηστίδου σε Καινούργιου: «Έχουμε χάσει το χιούμορ μας, έχουμε παραπάρει τον εαυτό μας στα σοβαρά»

"Δεν μου αρέσει να το κάνω αυτό στον αέρα αλλά το λέω γιατί την πήρα τηλέφωνο και δεν μου το σήκωσε", ανέφερε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Χρηστίδου σε Καινούργιου: "Έχουμε χάσει λίγο το χιούμορ μας, έχουμε παραπάρει τον εαυτό μας στα σοβαρά"

"Δεν μου αρέσει να το κάνω αυτό στον αέρα αλλά το λέω γιατί την πήρα τηλέφωνο και δεν μου το σήκωσε"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο