J2US: «Έσπασε» ο Στέφανος Κωνσταντινίδης για την κορούλα του – «Ρε συ, μη μου δακρύσεις τώρα»

22:14 - 08/04/2023

Στη σκηνή του J2US ανέβηκαν, για μια ακόμα φορά, το βράδυ του Σαββάτου ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και η Λίτσα Γιαγκούση στο […] The post J2US: «Έσπασε» ο Στέφανος Κωνσταντινίδης για την κορούλα του – «Ρε συ, μη μου δακρύσεις τώρα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

J2US: Λύγισε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης για την κόρη του

J2US: Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του Στέφανος Κωνσταντινίδης.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

J2US: «Έσπασε» ο Στέφανος Κωνσταντινίδης για την κορούλα του – Ρε συ, μη μου δακρύσεις τώρα

Στη σκηνή του J2US ανέβηκαν, για μια ακόμα φορά, το βράδυ του Σαββάτου ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και η Λίτσα Γιαγκούση στο νέο live που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του Alpha. Η προσπάθεια τους, όμως, δεν έπεισε την κριτική επιτροπή και τα σχόλια που άκουσαν δεν ήταν και ιδιαίτερα θερμά. Μόλις δε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και η Λίτσα Γιαγκούση συνάντησαν την Κατερίνα Στικούδη στο backstage room του J2US, ο γνωστός δημοσιογράφος κλήθηκε να διαχειριστεί την συναισθηματική του φόρτιση μη μπορώντας να κρύψει την βαθιά του συγκίνηση. «Ήθελα πολύ να πω Καρρά, το είπα και ευχαριστήθηκα τις πρόβες. Είχα πολύ άγχος για πρώτη φορά σήμερα από εξωτερικούς παράγοντες.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

J2US: «Λύγισε» ο Στέφανος Κωνσταντινίδης για την κορούλα του – «Ρε συ, μη μου δακρύσεις τώρα»

Στέφανος Κωνσταντινίδης και Λίτσα Γιαγκούση ανέβηκαν στη σκηνή του J2US. Η προσπάθεια τους, όμως, δεν έπεισε την κριτική επιτροπή και τα σχόλια που έγιναν-δεν ήταν θετικά.Στέφανος Κωνσταντινίδης και Λίτσα Γιαγκούση ανέβηκαν στη σκηνή του J2US. Η προσπάθεια τους, όμως, δεν έπεισε την κριτική επιτροπή και τα σχόλια που έγιναν-δεν ήταν θετικά.«Ήθελα πολύ να πω Καρρά, το είπα και ευχαριστήθηκα τις πρόβες. Είχα πολύ άγχος για πρώτη φορά σήμερα από εξωτερικούς παράγοντες Σήμερα δεν με αγαπάει κανένας. Φίλοι, γνωστοί, κανένας. Η […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

J2US: Λύγισε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης για την κόρη του – «Μη μου δακρύσεις τώρα»

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και η Λίτσα Γιαγκούση έχουν καταφέρει να τραβήξουν το ενδιαφέρον τόσο του κοινού To άρθρο J2US: Λύγισε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης για την κόρη του – «Μη μου δακρύσεις τώρα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο