Κατερίνα Καραβάτου: «Όταν μου το πρότειναν, παραξενεύτηκα και περίμενα να μου πούνε τον λόγο»

12:02 - 09/04/2023

Η Κατερίνα Καραβάτου παραχώρησε συνέντευξη στο Χαμογέλα και πάλι και στην Δέσποινα Παναγιωτίδου και μίλησε για την παρουσίαση του My […] The post Κατερίνα Καραβάτου: «Όταν μου το πρότειναν, παραξενεύτηκα και περίμενα να μου πούνε τον λόγο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Καραβάτου: «Δεν είχα σκεφτεί τον εαυτό μου στην παρουσίαση, παραξενεύτηκα με την πρόταση»

Η Κατερίνα Καραβάτου αναφέρθηκε στο reality μόδας του ΣΚΑΪ που παρουσιάζει.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Κατερίνα Καραβάτου: «Δεν είχα σκεφτεί τον εαυτό μου στο My Style Rocks και παραξενεύτηκα με την πρόταση»

Στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» μίλησε η Κατερίνα Καραβάτου, την οποία απολαμβάνουμε φέτος στο To άρθρο Κατερίνα Καραβάτου: «Δεν είχα σκεφτεί τον εαυτό μου στο My Style Rocks και παραξενεύτηκα με την πρόταση» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο