Άρης Σοϊλέδης: «Έχω πικρία μέσα μου για τους ανθρώπους της ελληνικής παραγωγής του Survivor, δεν μου φέρθηκαν σωστά»

12:36 - 09/04/2023

Ο Άρης Σοϊλέδης έδωσε συνέντευξη στο Open Weekend και στον Λάμπρο Κωνσταντάρα και μίλησε για τον λόγο που δεν είναι […] The post Άρης Σοϊλέδης: «Έχω πικρία μέσα μου για τους ανθρώπους της ελληνικής παραγωγής του Survivor, δεν μου φέρθηκαν σωστά» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άρης Σοϊλέδης: Έχω πικρία μέσα μου για τους ανθρώπους της ελληνικής παραγωγής του Survivor, δεν μου φέρθηκαν σωστά

«Προσπαθούσαν να βγάλουν μια άλλη εικόνα προς τα έξω για εμένα, πράγμα που μου στοίχισε» είπε μεταξύ άλλων

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Survivor All Star - Σοϊλέδης: «Έχω πικρία για τους ανθρώπους της παραγωγής, δεν μου φέρθηκαν σωστά»

Ο Άρης Σοϊλέδης μίλησε για το Survivor και την πικρία που νιώθει.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Άρης Σοϊλέδης: Έχω πικρία μέσα μου για τους ανθρώπους της ελληνικής παραγωγής του Survivor, δεν μου φέρθηκαν σωστά

Ο Άρης Σοϊλέδης έδωσε συνέντευξη στο Open Weekend και στον Λάμπρο Κωνσταντάρα και μίλησε για τον λόγο που δεν είναι στο Survivor και την πικρία που νιώθει. «Το αγάπησα το παιχνίδι, αλλά έχω πικρία κατά κάποιο τρόπο μέσα μου για τους ανθρώπους της ελληνικής παραγωγής γιατί δεν μου φέρθηκαν σωστά. Πάντα μιλούσα με τα καλύτερα λόγια και τους φερόμουν σωστά. Προσπαθούσα να είμαι ευγενικός, παρόλο που προσπαθούσαν να βγάλουν μια άλλη εικόνα προς τα έξω που μου στοίχισε. Ακόμα και στον τελικό, που δεν το έχω πει, παρόλο που ήμουν μια χαρά κι ευχαρίστησα τον κόσμο, την ώρα που έφευγα από το στάδιο του τελικού, ήταν όλοι οι άνθρωποι της ελληνικής παραγωγής σε έναν καναπέ. Πήγα και τους ευχαρίστησ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Σοϊλέδης: Έχω πικρία για τους ανθρώπους της ελληνικής παραγωγής του Survivor – Γιατί να τραβήξουν τη φάτσα της Μαρίας στον τελικό;

Ο Άρης Σοϊλέδης σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Open Weekend» και στον Λάμπρο Κωνσταντάρα μίλησε για τον λόγο που δεν είναι στο Survivor All Star και αποκαλύπτοντας παράλληλα την πικρία που νιώθει.Ο Άρης Σοϊλέδης σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Open Weekend» και στον Λάμπρο Κωνσταντάρα μίλησε για τον λόγο που δεν είναι στο Survivor All Star και αποκαλύπτοντας παράλληλα την πικρία που νιώθει.«Το αγάπησα το παιχνίδι, αλλά έχω πικρία κατά κάποιο τρόπο μέσα μου για τους ανθρώπους της ελληνικής παραγωγής γιατί δεν μου φέρθηκαν σωστά. […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Άρης Σοϊλέδης για Survivor: «Έχω πικρία μέσα μου για τους ανθρώπους της παραγωγής, δεν μου φέρθηκαν σωστά»

Στην εκπομπή «Open Weekend» και στον δημοσιογράφο, Λάμπρο Κωνσταντάρα παραχώρησε συνέντευξη ο Άρης Σοϊλέδης. Ο πρώην To άρθρο Άρης Σοϊλέδης για Survivor: «Έχω πικρία μέσα μου για τους ανθρώπους της παραγωγής, δεν μου φέρθηκαν σωστά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Άρης Σοϊλέδης: «Έχω πικρία μέσα μου για τους ανθρώπους της ελληνικής παραγωγής του Survivor»

Όσα είπε

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο