Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Ανακοίνωσαν την εγκυμοσύνη και την αποβολή του παιδιού που περίμεναν

22:14 - 09/04/2023

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση με ένα βίντεο στο Instagram προχώρησαν σε μια εξομολόγηση για τα όσα έχουν βιώσει τον τελευταίο ενάμιση μήνα. Όπως αποκάλυψαν η Ιλάειρα είχε μείνει έγκυος και οι δυο τους θα γίνονταν γονείς κάτι που ήθελαν πάρα πολύ στη ζωή τους. Τελικά η εγκυμοσύνη δεν εξελίχθηκε όπως επιθυμούσαν και […] The post Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Ανακοίνωσαν την εγκυμοσύνη και την αποβολή του παιδιού που περίμεναν appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαυρίκιος Μαυρικίου - Ιλάειρα Ζήση: Ανακοίνωσαν πως έχασαν το μωρό που περίμεναν

Δύσκολες ώρες για το ζευγάρι

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση έχασαν το παιδί που περίμεναν – Η συγκινητική ανακοίνωση

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση επέστρεψαν στα social media το βράδυ της Κυριακής (9.4.2023), μετά από μια αποχή πολλών ημερών, για την οποία αποκάλυψαν ότι περνούν μια πολύ δύσκολη φάση στη ζωή τους, επειδή έχασαν το παιδί που περίμεναν. Τόσο ο Μαυρίκιος Μαυρικίου όσο και η Ιλάειρα Ζήση ξέσπασαν σε κλάματα στο βίντεο ... Περισσότερα To άρθρο Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση έχασαν το παιδί που περίμεναν – Η συγκινητική ανακοίνωση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Μαυρίκιος Μαυρικίου και Ιλάειρα Ζήση: Ανακοίνωσαν κλαίγοντας πως έχασαν το μωρό τους

Μια εξομολόγηση καρδιάς από τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και την Ιλάειρα Ζήση για όσα βίωσαν το τελευταίο διάστημα

Διαβάστε το στο in.gr

Μαυρίκιος Μαυρικίου και Ιλάειρα Ζήση ανακοίνωσαν με δάκρυα στα μάτια ότι έχασαν το μωρό που περίμεναν

Διάλειμμα από τα social media είχαν κάνει το τελευταίο διάστημα ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση με τους διαδικτυακούς τους φίλους να αναρωτούνται συνεχώς. Το βράδυ της Κυριακής 9/4 το ζευγάρι επέστρεψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δημοσιεύοντας ένα βίντεο, μέσα από το οποίο αποκάλυψαν πώς η Ιλάειρα Ζήση είχε μια ατυχή εγκυμοσύνη. Πιο συγκεκριμένα, η Ιλάειρα Ζήση αποκάλυψε πως πριν από 1,5 μήνα έμαθαν πως θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά, ωστόσο, στην πορεία της κύησης τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. «Θέλαμε πάρα πολύ ένα παιδάκι, τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα θέλαμε, δεν πρέπει να κλαίμε όμως. Είχα μια αρκετά δύσκολη εγκυμοσύνη», είπε αρχικά η Ιλάειρα Ζήση.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Μαυρίκιος Μαυρικίου και Ιλάειρα Ζήση ανακοινώνουν με δάκρυα στα μάτια ότι έχασαν το μωρό που περίμεναν

Διάλειμμα από τα social media είχαν κάνει το τελευταίο διάστημα ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση με τους διαδικτυακούς τους φίλους να αναρωτούνται συνεχώς.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Ανακοίνωσαν με δάκρυα στα μάτια την εγκυμοσύνη και την αποβολή

O Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση ενημέρωσαν τους διαδικτυακούς τους φίλους για ένα δυσάρεστο γεγονός. Το βράδυ της Κυριακής 9/4 το ζευγάρι επέστρεψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δημοσιεύοντας ένα βίντεο, μέσα από το οποίο αποκάλυψαν πώς η Ιλάειρα Ζήση απέβαλε καθώς κυοφορούσε το πρώτο της παιδί. Συγκεκριμένα, η Ιλάειρα Ζήση αποκάλυψε πως πριν από […] Το άρθρο Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Ανακοίνωσαν με δάκρυα στα μάτια την εγκυμοσύνη και την αποβολή εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Μαυρίκιος Μαυρικίου και Ιλάειρα Ζήση ανακοινώνουν με δάκρυα στα μάτια ότι έχασαν το μωρό που περίμεναν

Ένα μικρό διάλειμμα από τα social media είχαν κάνει το τελευταίο διάστημα ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και To άρθρο Μαυρίκιος Μαυρικίου και Ιλάειρα Ζήση ανακοινώνουν με δάκρυα στα μάτια ότι έχασαν το μωρό που περίμεναν δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Δύσκολες ώρες για Μαυρίκιο Μαυρικίου και Ιλάειρα Ζήση: Έχασαν το παιδί που περίμεναν

O Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση ενημέρωσαν τους διαδικτυακούς τους φίλους για ένα δυσάρεστο γεγονός καθώς έχασαν το παιδάκι που περίμεναν. Το βράδυ της Κυριακής 9/4 το ζευγάρι επέστρεψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δημοσιεύοντας ένα βίντεο, μέσα από το οποίο αποκάλυψαν πώς η Ιλάειρα Ζήση απέβαλε καθώς κυοφορούσε το πρώτο της παιδί. «Θέλαμε πάρα […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Έχασαν το μωρό που περιμέναν – Η ανάρτηση του ζευγαριού

Το ανακοίνωσαν με δάκρυα στα μάτια. (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Μαυρίκιος Μαυρικίου και Ιλάειρα Ζήση: Ανακοίνωσαν σπαράζοντας πως έχασαν το παιδί που περίμεναν

Την αποχή από τα social media το τελευταίο διάστημα ήρθαν να δικαιολογήσουν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η σύζυγος του, Ιλάειρα Ζήση το βράδυ της Κυριακής μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram. Μάλιστα, το ερωτευμένο ζευγάρι αποκάλυψε πως έχασε το μωράκι που περίμενε ξεσπώντας και οι δυο σε κλάματα. «Θέλαμε […] The post Μαυρίκιος Μαυρικίου και Ιλάειρα Ζήση: Ανακοίνωσαν σπαράζοντας πως έχασαν το παιδί που περίμεναν appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»