Νίκος Κουρής: «Ζω με τον φόβο της αρρώστιας μου» – Η εξομολόγηση για τη «μάχη» με τον διαβήτη

13:20 - 10/04/2023

Ο Νίκος Κουρής παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και στον To άρθρο Νίκος Κουρής: «Ζω με τον φόβο της αρρώστιας μου» – Η εξομολόγηση για τη «μάχη» με τον διαβήτη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίκος Κουρής: Ζω με τον φόβο της αρρώστιας μου, με το φόβο του τέλους μου

Για τη μάχη που δίνει με τον διαβήτη, για τους φόβους του, για τη σύζυγο και τον γιο του, για τις επιτυχίες και τις αποτυχίες του αλλά και για τη νέα σειρά, «IQ 160» στην οποία πρωταγωνιστεί με την Σμαράγδα Καρύδη, μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» στο MEGA ο Νίκος Κουρής. Ο Νίκος Κουρής έχει ... Περισσότερα To άρθρο Νίκος Κουρής: Ζω με τον φόβο της αρρώστιας μου, με το φόβο του τέλους μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Νίκος Κουρής: «Ζω με τον φόβο της αρρώστιας μου και του τέλους μου»

Συγκινεί ο ηθοποιός μιλώντας για τη νόσο από την οποία πάσχει.

Διαβάστε το στο

Νίκος Κουρής: «Ζω με τον φόβο της αρρώστιας μου»

Ο Νίκος Κουρής μίλησε για ένα επιτυχημένο σίριαλ και μία αποτυχημένη παράσταση, τις αυτοκαταστροφές, τον διαβήτη αλλά και την οικογένεια…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Νίκος Κουρής: «Ζω με το φόβο της αρρώστιας μου, με το φόβο του τέλους»

Μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη έδωσε ο Νίκος Κουρής.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Νίκος Κουρής: «Ζω με τον φόβο της αρρώστιας μου, ζω καθημερινά με το φόβο του τέλους μου» – Η εξομολόγηση για τη «μάχη» με τον διαβήτη

Ο Νίκος Κουρής παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και στον δημοσιογράφο Άρη Καβατζίκη. Ο πρωταγωνιστής της σειράς “IQ 160”, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον διαβήτη, τους φόβους του αλλά και για την προσωπική του ζωή. Ο Νίκος Κουρής παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και στον δημοσιογράφο Άρη Καβατζίκη. Ο πρωταγωνιστής της σειράς “IQ 160”, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον διαβήτη, τους φόβους του αλλά και για την προσωπική του ζωή. «Έχω βγάλει από τη διατροφή μου όλα όσα θεωρώ ότι μου κάνουν κακό, όχι […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Νίκος Κουρής: «Ζω με το φόβο της αρρώστιας μου, με το φόβο του τέλους»

Μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη έδωσε ο Νίκος Κουρής. Ο ηθοποιός […] The post Νίκος Κουρής: «Ζω με το φόβο της αρρώστιας μου, με το φόβο του τέλους» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Νίκος Κουρής: «Ζω με τον φόβο της αρρώστιας μου και του τέλους μου»

Για τη σειρά που πρωταγωνιστεί, , τις αυτοκαταστροφές, τον διαβήτη, τον φόβος του τέλους και το «άνοιγμα» στην οικογένεια του, μίλησε στο «Πάμε Δανάη» ο Νίκος Κουρής. Ο ηθοποιός συμμετέχει στη σειρά «IQ 160» και υποδύεται έναν αστυνομικό ντετέκτιβ. «Δεν έχω εγώ τον υψηλό δείκτη νοημοσύνης, άλλα ο ρόλος της Σμαράγδας Καρύδη. Στη ζωή συμβαίνει […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της