Νίκος Κουρής: Το «IQ 160», ο διαβήτης & οι φόβοι του – «Ζω με τον φόβο της αρρώστιας μου»

14:28 - 10/04/2023

Ο Νίκος Κουρής παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μίλησε για τη νέα σειρά του STAR, το θέατρο και τον διαβήτη.

Διαβάστε Περισσότερα στο neolaia.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίκος Κουρής για τη διαβητική του καθημερινότητα: «Ζω με τον φόβο της αρρώστιας μου, τον φόβο του τέλους»

Νίκος Κουρής: Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Νίκος Κουρής στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», με αφορμή τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη σειρά «IQ 160». Μεταξύ όσων ανέφερε ο ταλαντούχος ηθοποιός μίλησε για τον διαβήτη, τους φόβους του αλλά και για την προσωπική του ζωή. «Έχω βγάλει από τη διατροφή μου όλα όσα θεωρώ […] Το άρθρο Νίκος Κουρής για τη διαβητική του καθημερινότητα: «Ζω με τον φόβο της αρρώστιας μου, τον φόβο του τέλους» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Νίκος Κουρής: Συγκλονίζει ο ηθοποιός – “Ζω με τον φόβο της αρρώστιας μου, με τον φόβο του τέλους”

Ο Νίκος Κουρής παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” και τον Άρη Καβατζίκη. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για το νέο σίριαλ στο οποίο πρωταγωνιστεί, τον διαβήτη, την οικογένειά του και τον φόβο του τέλους. Στο «IQ 160», όπου υποδύομαι έναν αστυνομικό ντετέκτιβ, δεν έχω εγώ τον υψηλό δείκτη […] The post Νίκος Κουρής: Συγκλονίζει ο ηθοποιός – “Ζω με τον φόβο της αρρώστιας μου, με τον φόβο του τέλους” appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ neolaia.gr

Το neolaia.gr στο καινούργιο κλειστό του ΟΑΚΑ: Δείτε το εντυπωσιακό glassfloor (vid)

Δακτύλιος: Πότε επιστρέφει στο κέντρο της Αθήνας – Ποια οχήματα θα κυκλοφορούν ελεύθερα

Η UEFA τιμώρησε Λάτσιο και Ατλέτικο για ρατσιστική συμπεριφορά των οπαδών τους

Υπάλληλος Τουριστικού Γραφείου

Ζαν Κοκτώ: «Η ζωή είναι μία οριζόντια πτώση»

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Χωριστές ζωές και σόλο εμφανίσεις επί τρεις εβδομάδες