Νίκος Κουρής: «Ζω καθημερινά με τον φόβο του τέλους μου»
15:48 - 10/04/2023
Ο Νίκος Κουρής με αφορμή τον ρόλο του στο IQ 160 μίλησε για όλα. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στους ρόλους, στα social media, στις αποτυχίες και τις επιτυχίες, αλλά και τον φόβο με τον οποίο έχει μάθει να ζει. Νίκος Κουρής: Η σειρά IQ 160 και οι ρόλοι «Στο IQ 160, όπου υποδύομαι έναν αστυνομικό ντετέκτιβ, […]
The post Νίκος Κουρής: «Ζω καθημερινά με τον φόβο του τέλους μου» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νίκος Κουρής: Ζω καθημερινά με το φόβο του τέλους μου
Ο Νίκος Κουρής μίλησε ανοιχτά για το διάστημα που πέρασε με καταχρήσεις και τις αλλαγές που χρειάστηκε να κάνει για να κρατηθεί υγιής, ενώ αντιμετώπιζε καθημερινά τους φόβους του.Ο Νίκος Κουρής συνάντησε τον Άρη Καβατζίκη και μίλησε για το θέατρο, την τηλεόραση και την οικογένειά του. Επίσης αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τη ζωή με τον διαβήτη και τις μικρές ή μεγάλες υποχωρήσεις που χρειάστηκε να κάνει στην καθημερινότητά του. Αρχικά ο Νίκος Κουρής ανέφερε πως έχει κάνει ριζικές αλλαγές στη διατροφή του, αποκλείοντας κάποια είδη: «Έχω βγάλει από τη διατροφή μου όλα όσα θεωρώ ότι μου κάνουν κακό, όχι επειδή είμαι διαβητικός, άπλα κόβω ό,τι έχω μετρήσει ότι μου κάνει άμεσα κακό. Μ
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr