Κούγιας: Είμαι δωρητής οργάνων ο ίδιος, όποιος μίλησε για μένα θα λογοδοτήσει
16:44 - 10/04/2023
Απειλές προς όποιον τον εγκάλεσε πως στρέφεται κατά της δωρεάς οργάνων εκτόξευσε ο Αλέξης Κούγιας, σημειώνοντας πως θα αναγκαστούν να…Περισσότερα...
Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κούγιας: Είμαι δωρητής οργάνων – Όποιος μίλησε για μένα θα λογοδοτήσει
Κούγιας: Απειλές προς όποιον τον εγκάλεσε πως στρέφεται κατά της δωρεάς οργάνων εκτόξευσε ο Αλέξης Κούγιας, σημειώνοντας πως θα αναγκαστούν να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη αλλά και πως ο ίδιος είναι δωρητής οργάνων. Αναλυτικά η ενημέρωση από το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια αναφέρει: «Τα τελευταία 24ωρα επικράτησε ένας πανικός μετά από τη μια και μοναδική […]
Το άρθρο Κούγιας: Είμαι δωρητής οργάνων – Όποιος μίλησε για μένα θα λογοδοτήσει εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΚούγιας: Είμαι ο ίδιος δωρητής οργάνων – Όποιος τολμήσει να πει ότι είμαι κατά των μεταμοσχεύσεων θα λογοδοτήσει
Ο Αλέξης Κούγιας, ο γνωστός ποινικολόγος και συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου στη δίκη που δικάζεται κατηγορούμενη για τη δολοφονία του παιδιού της, πήρε θέση για όσα ακούγονται και γράφονται για τον ίδιο σχετικά με τη δωρεά οργάνων ύστερα από τα όσα είπε στον εντατικολόγο Ανδρέα Ηλιάδη πριν λίγες μέρες στη δίκη.Ο Αλέξης Κούγιας, ο γνωστός ποινικολόγος και συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου στη δίκη που δικάζεται κατηγορούμενη για τη δολοφονία του παιδιού της, πήρε θέση για όσα ακούγονται και γράφονται για τον ίδιο σχετικά με τη δωρεά οργάνων ύστερα από τα όσα είπε στον εντατικολόγο Ανδρέα Ηλιάδη πριν λίγες μέρες στη δίκη.«Είναι ευχή να βρεθεί κάποιος […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΚούγιας: Είμαι δωρητής οργάνων – Από πού και ως πού είναι σπουδαίος γιατρός ο Ηλιάδης;
«Οποιος τολμήσει να πει για μένα ότι είμαι κατά των μεταμοσχεύσεων… Οποιος έχει κάνει έστω και ανάρτηση, για “επιστροφή στον μεσαίωνα”… Ένας με αποκάλεσε καθίκι. Όποιος δημοσιοποίησε κάτι -τα ψάχνει το γραφείο μου- θα λογοδοτήσει» Απειλές προς όποιον υποστήριξε ότι είναι κατά της δωρεάς οργάνων, εξαπέλυσε ο Αλέξης Κούγιας, προειδοποιώντας πως θα τους οδηγήσει στη […]
Διαβάστε το στο irafina.grΚούγιας: Είμαι δωρητής οργάνων ο ίδιος, όποιος μίλησε για μένα θα λογοδοτήσει
Απειλές προς όποιον τον εγκάλεσε πως στρέφεται κατά της δωρεάς οργάνων εκτόξευσε ο Αλέξης Κούγιας, σημειώνοντας πως θα αναγκαστούν να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη αλλά και πως ο ίδιος είναι δωρητής οργάνων. «Όποιος τολμήσει να πει για μένα ότι είμαι κατά των μεταμοσχεύσεων… Όποιος έχει κάνει έστω και ανάρτηση, για «επιστροφή στον μεσαίωνα»… Ένας με αποκάλεσε […]
The post Κούγιας: Είμαι δωρητής οργάνων ο ίδιος, όποιος μίλησε για μένα θα λογοδοτήσει appeared first on Tromaktiko.gr.
Διαβάστε το στο tromaktiko.grΚούγιας: «Εγώ είμαι δότης οργάνων ο ίδιος. Για αυτό όποιος τόλμησε να μιλήσει για αυτό το πράγματα, θα λογοδοτήσει»
«Εγώ έκανα μια αυτονόητη ερώτηση αλλά κανένας δεν βγήκε να το πει. Ξεκινήσει μια διαδικασία λάσπης απέναντί μου»
Διαβάστε το στο patrasevents.gr