Κοντούλη: Πληροφορήθηκα ότι είμαι υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ, ενημερώνω ότι δεν θα είμαι, ζήτησα επανόρθωση

18:32 - 10/04/2023

Δεν γνώριζε για την υποψηφιότητα της με τον ΣΥΡΙΖΑ η Ιωάννα Κοντούλη, πρώην επικεφαλής των Οικολόγων Πρασίνων και υποψήφια Δήμαρχος Αθηναίων, σύμφωνα με ανάρτησή της σήμερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Πληροφορήθηκα ότι περιλαμβάνομαι στο ψηφοδέλτιο Βόρειου Τομέα της Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ , θέλω να ενημερώσω ότι δεν θα είμαι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές […] The post Κοντούλη: Πληροφορήθηκα ότι είμαι υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ, ενημερώνω ότι δεν θα είμαι, ζήτησα επανόρθωση appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε Περισσότερα στο logiastarata.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εκλογές 2023: Η Ιωάννα Κοντούλη πληροφορήθηκε ότι είναι στο ψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ και ενημερώνει ότι δεν θα είναι υποψήφια

Μπορεί ο Αλέξης Τσίπρας να ανακοίνωσε ότι η Ιωάννα Κοντούλη θα είναι υποψήφια στο ψηφοδέλτιο Βόρειου Τομέα της Αθήνας με τον ΣΥΡΙΖΑ, όμως η ίδια το διαψεύδει. Με ανάρτησή της στο Facebook, η συν-επικεφαλής της προεκλογικής καμπάνιας στις εκλογές της 6ης Μαΐου και της 17ης Ιουνίου 2012 των Οικολόγων Πράσινων ενημερώνει ότι δεν θα είναι υποψήφια με Το άρθρο Εκλογές 2023: Η Ιωάννα Κοντούλη πληροφορήθηκε ότι είναι στο ψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ και ενημερώνει ότι δεν θα είναι υποψήφια εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Κοντούλη: Πληροφορήθηκα ότι είμαι υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ, ενημερώνω ότι δεν θα είμαι, ζήτησα επανόρθωση

Δεν γνώριζε για την υποψηφιότητα της με  τον ΣΥΡΙΖΑ η Ιωάννα Κοντούλη, πρώην επικεφαλής των Οικολόγων Πρασίνων και υποψήφια Δήμαρχος Αθηναίων,  σύμφωνα με ανάρτησή της σήμερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Πληροφορήθηκα ότι περιλαμβάνομαι στο ψηφοδέλτιο Βόρειου Τομέα της Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ , θέλω να ενημερώσω ότι δεν θα είμαι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές […] The post Κοντούλη: Πληροφορήθηκα ότι είμαι υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ, ενημερώνω ότι δεν θα είμαι, ζήτησα επανόρθωση appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ logiastarata.gr

«Συγχαρητήρια» Λαβρόφ στην Ευρώπη για την «ιστορική» εμπορική συμφωνία με τον Τραμπ – «Άνευ όρων πλέον η ενεργειακή εξάρτηση της ΕΕ από τις ΗΠΑ»

Τραγωδία στη Νάουσα: Νεκρός 64χρονος συντηρητής ανελκυστήρων – Ανασύρθηκε από ασανσέρ πολυκατοικίας

Μαρινάκης: Διάβημα διαμαρτυρίας της Αθήνας στα Τίρανα για τον χάρτη που παρουσιάζει ελληνικά εδάφη ως αλβανικά

Ζώδια: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη 28 Ιουλίου έως 4 Αυγούστου 2025

Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Ο 27χρονος διέσχισε τις ΗΠΑ αποφασισμένος να σκοτώσει

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 29/7/2025