My Style Rocks: Πυρ και μανία η Βασιλική – «Παρακαλώ πολύ, οι εμμονές και οι τρελές να σταματήσουν»

18:54 - 10/04/2023

Με μια νέα ενδυματολογική επιλογή ήρθε η Βασιλική Λιγνού στην πασαρέλα του My Style Rocks με οικοδέσποινα την Κατερίνα Καραβάτου στο […] The post My Style Rocks: Πυρ και μανία η Βασιλική – «Παρακαλώ πολύ, οι εμμονές και οι τρελές να σταματήσουν» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

My Style Rocks: Έξαλλη η Βασιλική με τη Νικόλ - «Οι λέξεις τύπου "εμμονές" και "τρελές" να σταματήσουν»

«Θέλω να ρωτήσω τη Βασιλική εάν έχει κάποια εμμονή μαζί μου, γιατί τις τελευταίες ημέρες βλέπω ότι έχει φαγωθεί για το τι κάνω εγώ» είπε η Νικόλ, προκαλώντας έτσι την αντίδραση της συμπαίκτριάς της

Διαβάστε το στο

My Style Rocks: Έξω φρενών η  Βασιλική – «Παρακαλώ πολύ, οι εμμονές και οι τρελές να σταματήσουν»

My Style Rocks: Με μια νέα ενδυματολογική επιλογή εμφανίσθηκε η παίκτρια Βασιλική Λιγνού στην πασαρέλα του My Style Rocks  στο σημερινό επεισόδιο (10/4). Πριν ακόμα παρουσιάσει το νέο της look, όμως, η Βασιλική Λιγνού έγινε έξω φρενών με την συμπαίκτριά της Νικόλ Δεσποτοπούλου με αφορμή την εμφάνιση της Ευτυχίας Γάντα. Μπορώ να πω κάτι; Εμένα […] Το άρθρο My Style Rocks: Έξω φρενών η  Βασιλική – «Παρακαλώ πολύ, οι εμμονές και οι τρελές να σταματήσουν» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

My Style Rocks: Έξαλλη η Βασιλική – «Παρακαλώ πολύ, οι εμμονές και οι τρελές να σταματήσουν»

"Άστραψε και βρόντηξε" η Βασιλική στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks (BINTEO)

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο