«Λύγισε» η Δανάη Μπάρκα στον αέρα: «Πέρασα από 40 κύματα, είχα κλονιστεί πάρα πολύ»
12:49 - 11/04/2023
Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε η Δανάη Μπάρκα το πρωί της Μεγάλης Τρίτης, με αφορμή την ιστορία του Γιώργου Ζαχαριά, […]
The post «Λύγισε» η Δανάη Μπάρκα στον αέρα: «Πέρασα από 40 κύματα, είχα κλονιστεί πάρα πολύ» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Λύγισε» στον αέρα η Δανάη Μπάρκα: «Είχα κλονιστεί πάρα πολύ»
Η Δανάη Μπάρκα μίλησε από καρδιάς και συγκινήθηκε στον αέρα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!».
Διαβάστε το στο Συγκινημένη η Δανάη Μπάρκα: «Όταν τον έχασα, είχα κλονιστεί πάρα πολύ»
Δανάη Μπάρκα: «Είμαι ένας άνθρωπος που πιστεύει στη θρησκεία, ωστόσο πέρασα κι εγώ από 40 κύματα», είπε η παρουσιάστρια με…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBomb«Λύγισε» η Δανάη Μπάρκα στον αέρα: «Πέρασα από 40 κύματα, είχα κλονιστεί πάρα πολύ, με έπαιρνε από μικρή να με πάει στις εκκλησίες»
Η Δανάη Μπάρκα το πρωί της Μεγάλης Τρίτης, προχώρησε σε μία ακόμη εξομολόγηση με αφορμή την ιστορία του Γιώργου Ζαχαριά, ο οποίος περιέγραψε το θαύμα που έζησε μετά από ένα ατύχημα που είχε λέγονταςπως για μερικό καιρό είχε χάσει την πίστη της, όταν έφυγε από τη ζωή ο πολυαγαπημένος της παππούς.
Η Δανάη Μπάρκα το πρωί της Μεγάλης Τρίτης, προχώρησε σε μία ακόμη εξομολόγηση με αφορμή την ιστορία του Γιώργου Ζαχαριά, ο οποίος περιέγραψε το θαύμα που έζησε μετά από ένα ατύχημα που είχε λέγονταςπως για μερικό καιρό είχε χάσει την πίστη της, όταν έφυγε από τη ζωή ο πολυαγαπημένος της παππούς. «Έχω ξαναμοιραστεί τη σκέψη […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr