Δέσποινα Μοιραράκη: «Πριν από 10 μέρες είδα τον άνδρα μου στον ύπνο μου»

12:54 - 11/04/2023

Καλεσμένη στην Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε η Δέσποινα Μοιραράκη λίγους μήνες μετά τον θάνατο του συζύγου της, To άρθρο Δέσποινα Μοιραράκη: «Πριν από 10 μέρες είδα τον άνδρα μου στον ύπνο μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δέσποινα Μοιραράκη: Πριν από 10 ημέρες, είδα στο όνειρό μου τον σύζυγό μου να κάθεται σε ένα τραπέζι σαν μια σκιά

«Ο άνδρας μου με ανέβαζε υπερβολικά, εχε μπροστά του τη Δέσποινα, το κορίτσι του, αλλά και τη Μοιραράκη με την πορεία της» είπε για τον Γιάννη Κοντούλη

Διαβάστε το στο

Δέσποινα Μοιραράκη: «Πριν από 10 μέρες είδα τον άνδρα μου στον ύπνο μου σε ένα τραπέζι σαν μια σκιά που με παρακολουθούσε»

Η Δέσποινα Μοιραράκη ήταν καλεσμένη στην Κατερίνα Καινούργιου λίγους μήνες μετά τον θάνατο του συζύγου της, Γιάννη Κοντούλη. Η Δέσποινα Μοιραράκη ήταν καλεσμένη στην Κατερίνα Καινούργιου λίγους μήνες μετά τον θάνατο του συζύγου της, Γιάννη Κοντούλη. Όπως αποκάλυψε η γνωστή επιχειρηματίας, πριν από μερικές μέρες, είδε για πρώτη φορά τον σύζυγό της στον ύπνο της, μετά τον θάνατό του. «Δεν είχα δει κάτι στον ύπνο μου, μέχρι που πριν από 10 μέρες, είδα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Δέσποινα Μοιραράκη: Πριν από 10 ημέρες, είδα στο όνειρό μου τον σύζυγό μου να κάθεται σε ένα τραπέζι σαν μια σκιά

Η Δέσποινα Μοιραράκη είδε πρόσφατα στον ύπνο της, τον σύζυγό της, που έφυγε από τη ζωή πριν λίγους μήνες. Όπως είπε η γνωστή επιχειρηματίας και παρουσιάστρια του «Cash or Trash» στην εκπομπή «Super Κατερίνα», μέχρι στιγμής δεν είχε δει ποτέ στο όνειρό της τον Γιάννη Κοντούλη. «Δεν είχα δει κάτι στον ύπνο μου, μέχρι που […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Συγκινεί η Δέσποινα Μοιραράκη: «Είδα τον άνδρα μου στον ύπνο μου»

Δέσποινα Μοιραράκη: Καλεσμένη στην Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε η γνωστή επιχειρηματίας λίγους μήνες μετά τον θάνατο του συζύγου της, Γιάννη Κοντούλη Όπως αποκάλυψε η γνωστή επιχειρηματίας, πριν από μερικές μέρες, είδε για πρώτη φορά τον σύζυγό της στον ύπνο της, μετά τον θάνατό του. Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου ΕΔΩ The post Συγκινεί η Δέσποινα Μοιραράκη: «Είδα τον άνδρα μου στον ύπνο μου» appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της