Παντελής Τουτουντζής: «Με τον σύντροφό μου πήγαμε σε ψυχίατρο που μας είπε ότι τα παιδιά των gay ζευγαριών είναι ευτυχισμένα»

17:24 - 11/04/2023

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Pride παραχώρησε ο Παντελής Τουτουντζής και μίλησε για πολλά θέματα. Ο γνωστός To άρθρο Παντελής Τουτουντζής: «Με τον σύντροφό μου πήγαμε σε ψυχίατρο που μας είπε ότι τα παιδιά των gay ζευγαριών είναι ευτυχισμένα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παντελής Τουτουντζής: «Τα παιδιά των γκέι ζευγαριών είναι ευτυχισμένα»

Ο make up artist μιλά για την οικογένειά του και «λιώνει»

Διαβάστε το στο in.gr

Παντελής Τουτουντζής: Με τον σύντροφό μου πήγαμε σε ψυχίατρο που μας είπε ότι τα παιδιά των gay ζευγαριών είναι ευτυχισμένα

Ο Παντελής Τουτουντζής παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Pride και αναφέρθηκε στον σύντροφό του, Νάσο, αλλά και την οικογένεια που έχουν δημιουργήσει. Ο επιτυχημένος hair stylist εξομολογήθηκε τα συναισθήματα που ένιωσε από την πρώτη στιγμή που είδε τον σύντροφό του και μίλησε με τα πιο γλυκά λόγια. «Το 2007 την παραμονή Χριστουγέννων είχα βγει με μια φίλη και γυρνώντας βλέπω το πιο καθαρό βλέμμα που έχω δει ποτέ. Δεν έχω ξανανιώσει έτσι με βλέμμα ανθρώπου. Λέω πως αν με αυτό τον άνθρωπο δεν γνωριστείς θα είναι άδικο. Αν μου πει ο Νάσος ότι θα περάσει, θα περάσει, γιατί είναι ο καθρέφτης μου. Με ξέρει πολύ καλά. Με αγάπησε και με αποδέχτηκε για σημαντικούς λόγους, όπως κι εγώ.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Παντελής Τουτουντζής: «Τα παιδιά των γκέι ζευγαριών είναι ευτυχισμένα»

Μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Παντελής Τουτουντζής. Ο γνωστός make up artist «άνοιξε» την καρδιά του και μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Pride για τον σύντροφό του, Νάσο, και την οικογένεια που έχουν δημιουργήσει.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Παντελής Τουτουντζής: «Με τον σύντροφό μου πήγαμε σε ψυχίατρο που μας είπε ότι τα παιδιά των gay ζευγαριών είναι ευτυχισμένα»

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Pride παραχώρησε ο Παντελής Τουτουντζής και μίλησε για πολλά θέματα.Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Pride παραχώρησε ο Παντελής Τουτουντζής και μίλησε για πολλά θέματα.Ο γνωστός make up artist, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον σύντροφό του, Νάσο, αλλά και στην οικογένεια που έχουν δημιουργήσει. «Το 2007 την παραμονή Χριστουγέννων είχα βγει με μια φίλη και γυρνώντας βλέπω το πιο καθαρό βλέμμα που έχω δει ποτέ. Δεν έχω […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Παντελής Τουτουντζής: "Με τον σύντροφό μου πήγαμε σε ψυχίατρο που μας είπε ότι τα παιδιά των gay ζευγαριών είναι ευτυχισμένα"

"Στο σχολείο υπάρχει αποδοχή από όλους"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Φουρέιρα: Με τον Αλμπέρτο Μποτία στην απονομή του diamond album της – Το ευχαριστώ στη μητέρα της Φωτογραφίες TLIFE

Ευρυδίκη Βαλαβάνη στον Αρναούτογλου: «Δεν θέλω να κάνω τα ίδια “λάθη”, γι’ αυτό δεν μιλάω για τη νέα μου σχέση»

Survivor: Ο Θοδωρής Τουρκογεώργος είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Γιάννης Καλλιάνος: Η Ματίνα Παγώνη απαντά για την περιπέτεια του πατέρα του στο νοσοκομείο

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Μου έβριζαν τη μάνα χωρίς να ξέρουν ότι την είχα αποχαιρετήσει πριν έναν χρόνο»

Αλέξης Κούγιας για Εύη Βατίδου: «Έδωσε το 25% σε πέντε δικηγόρους για να πάρουν την περιουσία των παιδιών μας»