Πώς μαθαίνουμε στα παιδιά τι γιορτάζουμε το Πάσχα;

18:06 - 11/04/2023

Το Πάσχα είναι μια γιορτή ιδιαίτερη, που μιλά για τον κύκλο της ζωής. Ο Χριστός γεννιέται τα Χριστούγεννα και πεθαίνει 33 χρόνια μετά, βασανισμένος, χλευασμένος και σταυρωμένος από τον Άνθρωπο, αφού στωικά έχει υπομείνει τα πάντα για να ξεπλύνει τις αμαρτίες μας με την Ανάστασή Του! Η μεγαλύτερη γιορτή της χριστιανοσύνης έχει πολλές παραδόσεις για […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αθηνά Οικονομάκου: Απόδραση με τα παιδιά της για το Πάσχα

Το Πάσχα πλησιάζει και οι εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού χώρου ήδη έχουν ξεκινήσει τις αποδράσεις σε περιφέρεια, To άρθρο Αθηνά Οικονομάκου: Απόδραση με τα παιδιά της για το Πάσχα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Πώς αντιμετωπίζω διατροφικά τις γιορτινές ημέρες του Πάσχα;

Τι μπορώ να κάνω ώστε και να απολαύσω τα γιορτινά εδέσματα αλλά και να μην ξεφύγω.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο mothersblog.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»