Η αντίδραση του Άρη για το θέμα Μήτρογλου

21:22 - 11/04/2023

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα, το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ επέβαλλε στον Άρη ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών για την οφειλή στο πρόσωπο του Κώστα Μήτρογλου. Από πλευράς τους οι άνθρωποι των «κιτρινόμαυρων» σχολίαζαν μετά την απόφαση, ότι η υπόθεση θα τακτοποιηθεί. Υπενθυμίζεται ότι αυτό θα πρέπει να συμβεί μέσα στις επόμενες πέντε εργάσιμες ημέρες, για να μην […] The post Η αντίδραση του Άρη για το θέμα Μήτρογλου first appeared on ThesSports.

Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η αντίδραση της ΠΑΕ Άρης για την υπόθεση Μήτρογλου

Η αντίδραση της ΠΑΕ Άρης για την υπόθεση Μήτρογλου 11/04/2023 Νωρίτερα έγινε γνωστή η υπόθεση του Κώστα Μήτρογλου, με τον Έλληνα φορ να κερδίζει την υπόθεση αντιδικίας που είχε με την ΠΑΕ Άρης στο Διαιτητικό δικαστήριο. Οι «κίτρινοι» καλούνται να πληρώσουν το ποσό προς την πλευρά του πρώην διεθνή άσου, εντός πέντε ημερών, αλλιώς θα τους αφαιρεθούν τρεις βαθμοί.  Ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης, μέσω διαρροής, υποστήριξε με ένα σύντομο σχόλιο πως... «Θα τακτοποιηθεί άμεσα η οφειλή».    

Διαβάστε το στο filathlos.gr

ΠΑΕ Άρης: «Θα τακτοποιηθεί το θέμα Μήτρογλου»

Μετά την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ για την αφαίρεση τριών βαθμών για την οφειλή των 350.000 ευρώ προς τον Έλληνα επιθετικό, οι κιτρινόμαυροι θα καταβάλουν τα χρήματα.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thessports.gr

Πήρε εύκολα το ντέρμπι η ΑΕΚ

Το 1-0 του Άρη με Μορόν! (video)

Το 1-0 της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (video)

Φωνάζει για πέναλτι ο Παναθηναϊκό! (video)

Έμεινε με τον βαθμό μπορούσε και τη νίκη ο Άρης!

Μάντζιος: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε»