Μαίρη Χρονοπούλου: «Ένας ήταν ο μεγάλος έρωτας της ζωής μου»

12:46 - 12/04/2023

Η Μαίρη Χρονοπούλου σε μία αποκλειστική συνέντευξη στη Super Κατερίνα, εξομολογήθηκε στην Κατερίνα Καινούργιου και για τον μεγάλο έρωτα της […] The post Μαίρη Χρονοπούλου: «Ένας ήταν ο μεγάλος έρωτας της ζωής μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαίρη Χρονοπούλου: «Δεν θα πω ποιος ήταν ο μεγάλος έρωτας της ζωής μου»

Ο μεγάλος έρωτας της Μαίρης Χρονοπούλου ήταν ένας. Και εκείνη ήθελε να παντρευτεί και να γίνει νοικοκυρά… Η Μαίρη Χρονοπούλου δεν θέλησε να αποκαλύψει ποιός ήταν ο ένας και μοναδικός έρωτας της ζωής της, αλλά είπε πως δεν τον παντρεύτηκε. Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στη Super Κατερίνα, η Μαίρη Χρονοπούλου μίλησε για τον έρωτα και ... Περισσότερα To άρθρο Μαίρη Χρονοπούλου: «Δεν θα πω ποιος ήταν ο μεγάλος έρωτας της ζωής μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Η Μαίρη Χρονοπούλου εξομολογείται: «Ένας ήταν ο μεγάλος έρωτας της ζωής μου»

Η Μαίρη Χρονοπούλου σε μία αποκλειστική συνέντευξη στη Super Κατερίνα, εξομολογήθηκε στην Κατερίνα Καινούργιου και για τον μεγάλο έρωτα της ζωής της. Η σπουδαία ηθοποιός μίλησε και για τον γάμο της.Η Μαίρη Χρονοπούλου σε μία αποκλειστική συνέντευξη στη Super Κατερίνα, εξομολογήθηκε στην Κατερίνα Καινούργιου και για τον μεγάλο έρωτα της ζωής της. Η σπουδαία ηθοποιός μίλησε και για τον γάμο της.«Δεν θα πω ποιος ήταν ο μεγάλος έρωτας της ζωής μου. Πιστεύω ότι μια φορά ερωτευόμαστε στη ζωή μας πραγματικά. Η σχέση αυτή δεν κατέληξε […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μ. Χρονοπούλου: «Ένας ήταν ο μεγάλος μου έρωτας αλλά δε θα τον πω»

Η Μαίρη Χρονοπούλου σε μία αποκλειστική συνέντευξη στη Super Κατερίνα αναφέρεται στον μεγάλο έρωτα της ζωής της και στον γάμο της.    

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Μαίρη Χρονοπούλου: «Ένας ήταν ο πιο μεγάλος έρωτας της ζωής μου»

Μαίρη Χρονοπούλου: «Χάρισα όλα μου τα ακίνητα και τα μεταβίβασα στο "Χαμόγελο του Παιδιού"»

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Χρονοπούλου: Ο μεγάλος της έρωτας και η τελευταία της επιθυμία

Χρονοπούλου: Η ηθοποιός σε μία αποκλειστική συνέντευξη στη Super Κατερίνα, μίλησε για τους έρωτες της ζωής της αλλά και τα προβλήματα υγείας της Η Μαίρη Χρονοπούλου σε μια συνέντευξη, στην Κατερίνα Καινούργιου μιλά για τα τις έντονες στιγμές της πορείας της, την προσωπική της ζωή, ενώ αποκαλύπτει την τελευταία της επιθυμία. Διαβάστε την συνέχεια του […] The post Χρονοπούλου: Ο μεγάλος της έρωτας και η τελευταία της επιθυμία appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Μαίρη Χρονοπούλου: "Ένας ήταν ο μεγάλος έρωτας της ζωής μου"

"Πιστεύω ότι μια φορά ερωτευόμαστε στη ζωή μας πραγματικά. Η σχέση αυτή δεν κατέληξε σε γάμο"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο