Μαίρη Χρονοπούλου: «Ήμουν κατάκοιτη και τέρας 128 κιλά» – Η εξομολόγηση για την τελευταία της επιθυμία

13:20 - 12/04/2023

Η Μαίρη Χρονοπούλου σε μια συνέντευξη, γεμάτη εξομολογήσεις και αλήθειες στην Κατερίνα Καινούργιου μιλά για τα To άρθρο Μαίρη Χρονοπούλου: «Ήμουν κατάκοιτη και τέρας 128 κιλά» – Η εξομολόγηση για την τελευταία της επιθυμία δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαίρη Χρονοπούλου: «Ήμουν κατάκοιτη και τέρας 128 κιλά» – Η τελευταία της επιθυμία

Η σπουδαία ηθοποιός Μαίρη Χρονοπούλου σε μια εκ βαθέων συνέντευξη μίλησε για την περιπέτεια με την υγεία της, την προσωπική της ζωή και αποκάλυψε την τελευταία της επιθυμία.

Διαβάστε το στο

Μαίρη Χρονοπούλου: «Ήμουν κατάκοιτη και τέρας 128 κιλά» – Η εξομολόγηση για την τελευταία της επιθυμία

Η Μαίρη Χρονοπούλου σε μια συνέντευξη μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου για τα τις έντονες στιγμές της πορείας της, την προσωπική της ζωή, ενώ αποκαλύπτει την τελευταία της επιθυμία. Η Μαίρη Χρονοπούλου σε μια συνέντευξη μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου για τα τις έντονες στιγμές της πορείας της, την προσωπική της ζωή, ενώ αποκαλύπτει την τελευταία της επιθυμία. «Με τον Ανδρέα Μπάρκουλη είχαμε αρραβωνιαστεί επίσημα με παπά και με κουμπάρο. Μου λείπει περισσότερο ο Νίκος Κούρκουλος που ήταν οικογένειά μου. Μου λείπει και μόνο που […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μαίρη Χρονοπούλου: «Ήμουν κατάκοιτη και τέρας 128 κιλά» – Η τελευταία της επιθυμία

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση, η Μαίρη Χρονοπούλου μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου για την προσωπική της ζωή, τον Νίκο Κούρκουλο και την τελευταία της επιθυμία. Η σπουδαία ηθοποιός μίλησε για την αδυναμία της στον Νίκο Κούρκουλο, αποκαλύπτοντας ότι της λείπει περισσότερο γιατί ήταν οικογένειά της. Η Μαίρη Χρονοπούλου σε μια συνέντευξη, γεμάτη εξομολογήσεις και αλήθειες […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της