Χτύπησε με το αυτοκίνητό του δημοτικό αστυνομικό γιατί του έκοψε κλήση – Βίντεο ντοκουμέντο!
08:28 - 13/04/2023
Ένας 62χρονος συνελήφθη έπειτα από εις βάρος του καταγγελία από τρεις δημοτικούς αστυνομικούς. Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Μεγάλης Τρίτης σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης. Ο 62χρονος συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, έπειτα από εις βάρος του καταγγελία από τρεις δημοτικούς αστυνομικούς του Δήμου Θεσσαλονίκης. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, χθες το πρωί, στη […]
Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πάτησε το πόδι δημοτικού αστυνομικού γιατί τού έκοψε κλήση – Τι λένε συνάδελφοι του υπαλλήλου
«Άρπαξε την κλήση που του έκοψα και μετά πάτησε τον συνάδελφό μου»
Διαβάστε το στο Πάτησε με το αυτοκίνητο δημοτικό αστυνομικό επειδή του έριξε κλήση (βίντεο)
Πρωτοφανές περιστατικό στη Θεσσαλονίκη με οδηγό αυτοκινήτου να πατάει με το ΙΧ έναν δημοτικό αστυνομικό, επειδή του έκοψε κλήση για παράνομο παρκάρισμα πάνω σε λεωφορειογραμμή Το περιστατικό σημειώθηκε στη Λεωφόρου Στρατού και ο 62χρονος οδηγός συνελήφθη, ύστερα από καταγγελία που έκαναν τρεις δημοτικοί αστυνομικοί. «Ξεκίνησε να μου λέει γιατί. Μου έλεγε πού τα βάζω τα […]
Διαβάστε το στο e-ptolemeos.gr