Στο νοσοκομείο ο Θοδωρής Μαραντίνης

21:46 - 13/04/2023

Στο νοσοκομείο βρίσκεται ο Θοδωρής Μαραντίνης, κάτι που έκανε γνωστό ο ίδιος με μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο frontman των Onirama δημοσίευσε μια φωτογραφία στα stories της γνωστής διαδικτυακής πλατφόρμας στην οποία φαίνεται το χέρι του στο οποίο υπάρχει πεταλούσα και ορός. Ο Θοδωρής Μαραντίνης έγραψε «Καλή Ανάσταση», μήνυμα που […] The post Στο νοσοκομείο ο Θοδωρής Μαραντίνης appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής Θοδωρής Μαραντίνης

Ο Θοδωρής Μαραντίνης το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης ανησύχησε...

Διαβάστε το στο Zougla

Στο νοσοκομείο ο Θοδωρής Μαραντίνης

Στο νοσοκομείο βρίσκεται ο Θοδωρής Μαραντίνης και την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο frontman των Onirama μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram τρομάζοντας τους διαδικτυακούς του φίλους. Ο τραγουδιστής δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία έδειχνε ότι ο ίδιος βρίσκεται στο νοσοκομείο ενώ είχε απαθανατίσει το χέρι του στο οποίο του είχε τοποθετηθεί ορός. Ο Θοδωρής Μαραντίνης συνόδευσε τη φωτογραφία του με τη λεζάντα «Καλή Ανάσταση». Αν και ο frontman των Onirama δεν έδωσε λεπτομέρειες για το τι του συνέβη, μάλλον θα χρειαστεί να μείνει κάποιες μέρες στο νοσοκομείο, εξού και το «Καλή Ανάσταση» που ευχήθηκε στους διαδικτυακούς του φίλους.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής Θοδωρής Μαραντίνης

Ο Θοδωρής Μαραντίνης το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης ανησύχησε τους διαδικτυακούς του φίλους με μία ανάρτηση που έκανε στο Instagram. Ο frontman του συγκροτήματος Onirama κοινοποίησε μια φωτογραφία με ορό στο χέρι, αποκαλύπτοντας πως βρίσκεται στο νοσοκομείο. Ο Θοδωρής Μαραντίνης δεν αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί, ωστόσο λίγες ημέρες πριν στην εκπομπή «Το […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Στο Νοσοκομείο o Θοδωρής Μαραντίνης

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο Θοδωρής Μαραντίνης. Την είδηση έκανε γνωστή ο frontman των Onirama μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία στα instastories στην οποία φαίνεται το χέρι του στο οποίο υπάρχει πεταλούδα και ορός. «Καλή Ανάσταση», έγραψε ο Θοδωρής Μαραντίνης. Ο Θοδωρής Μαραντίνης οδηγήθηκε εκεί για προγραμματισμένο χειρουργείο καθώς […] Το άρθρο Στο Νοσοκομείο o Θοδωρής Μαραντίνης εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Στο νοσοκομείο ο δημοφιλής τραγουδιστής! (ΦΩΤΟ)

Ο Θοδωρής Μαραντίνης βρέθηκε στο νοσοκομείο, όπως αποκάλυψε στα social media. Ο frontman των Onirama δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο μέσα από το νοσοκομείο, χωρίς να δώσει λεπτομέρειες για τον λόγο που βρέθηκε εκεί. Δείτε την ανάρτηση   Το άρθρο Στο νοσοκομείο ο δημοφιλής τραγουδιστής! (ΦΩΤΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Στο νοσοκομείο ο Θοδωρής Μαραντίνης! (φωτό)

Στο νοσοκομείο φαίνεται πως βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο Θοδωρής Μαραντίνης. Ο frontman των Onirama, δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο instagram μια φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο στην οποία βλέπουμε το χέρι του στον οποίο έχει τοποθετηθεί ορός. Ο ίδιος, απέφυγε να δώσει λεπτομέρειες για τον λόγο που τον οδήγησε στο κρεβάτι του νοσοκομείο ωστόσο, […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»