#Θοδωρής Μαραντίνης

Ξεσπά ο Θοδωρής Μαραντίνης για τη «σχέση» με την Κατερίνα Παπουτσάκη: «Ανόητο, αν όχι αντιεπαγγελματικό»

zappit.gr
Ο Θοδωρής Μαραντίνης συνάντησε τηλεοπτικά την Αθηναϊδα Νέγκα στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα αργά» στο Action 24. Σε μια εφ’ όλης […] The post Ξεσπά ο Θοδωρής Μαραντίνης για τη «σχέση» με την Κατερίνα Παπουτσάκη: «Ανόητο, αν όχι αντιεπαγγελματικό» appeared first on Zappit.
22:00 15/03/2024

Ο Θοδωρής Μαραντίνης φορά τη φανέλα του Robbie Williams στο ΟΠΑΠ Game Time

kourdistoportocali.com
ΟΠΑΠ The post Ο Θοδωρής Μαραντίνης φορά τη φανέλα του Robbie Williams στο ΟΠΑΠ Game Time appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
10:37 08/03/2024

Ο Θοδωρής Μαραντίνης απάντησε για την Κατερίνα Παπουτσάκη

sinidisi.gr
Ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε στο Πρωινό και τον Γρηγόρη Μπάκα και απάντησε για τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να είναι σε σχέση με την Κατερίνα Παπουτσάκη. «Βλέπω όλο τον κόσμο σε μια αγωνία και μια ένταση που...Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Ο Θοδωρής Μαραντίνης απάντησε για την Κατερίνα Παπουτσάκη
22:09 26/02/2024

Κατερίνα Παπουτσάκη & Θοδωρής Μαραντίνης: Είναι το νέο ζευγάρι της showbiz; Η συνεργασία στο Madwalk και οι προηγούμενοι γάμοι

govastileto.gr
Είναι νέοι, επιτυχημένοι και…χωρισμένοι με δύο παιδιά! Το νέο φημολογούμενο ζευγάρι της showbiz είναι η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο frontman των Onirama, Θοδωρής Μαραντίνης. Οι φήμες ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους ξεκίνησαν τον Νοέμβριο όταν και συνεργάστηκαν για τις ανάγκες του Madwalk 2023 με τη φιλία τους να γίνεται talk of the town. Άλλωστε τόσο […]
18:00 31/01/2024

Θοδωρής Μαραντίνης: «Είναι μια μάχη που δώσαμε από την αρχή για τα παιδιά μας, να μείνουν γειωμένα»

tlife.gr
Ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε στην εκπομπή «Μπαμπάδες» για τη ζωή δίπλα στα παιδιά του, τα δικά To άρθρο Θοδωρής Μαραντίνης: «Είναι μια μάχη που δώσαμε από την αρχή για τα παιδιά μας, να μείνουν γειωμένα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:09 23/12/2023

Ο Θοδωρής Μαραντίνης εξομολογείται: «Έκανα λάθη ως γονιός, το σημαντικό δεν είναι το γυαλιστερό περιτύλιγμα του γάμου»

zappit.gr
Μία ζεστή συζήτηση για… Μπαμπάδες έκαναν το απόγευμα του Σαββάτου ο Θοδωρής Μαραντίνης και ο Τάσος Ιορδανίδης. Οι δύο άντρες […] The post Ο Θοδωρής Μαραντίνης εξομολογείται: «Έκανα λάθη ως γονιός, το σημαντικό δεν είναι το γυαλιστερό περιτύλιγμα του γάμου» appeared first on Zappit.
18:00 23/12/2023

Θοδωρής Μαραντίνης: «Το διαζύγιο και τα δικαστήρια δεν έχουν χαλάσει την καριέρα, την ψυχή μου έχουν μαυρίσει»

tlife.gr
Για το πόσο έχει επηρεάσει την καριέρα του το διαζύγιό του από τη Σίσσυ Χρηστίδου και To άρθρο Θοδωρής Μαραντίνης: «Το διαζύγιο και τα δικαστήρια δεν έχουν χαλάσει την καριέρα, την ψυχή μου έχουν μαυρίσει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:09 22/12/2023

Θοδωρής Μαραντίνης: «Όταν ένα ζευγάρι που έχει παιδιά, χωρίζει, μας είναι ακόμα λίγο ενοχικό»

tlife.gr
Ένα preview απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Θοδωρής Μαραντίνης στον Τάσο Ιορδανίδη και την To άρθρο Θοδωρής Μαραντίνης: «Όταν ένα ζευγάρι που έχει παιδιά, χωρίζει, μας είναι ακόμα λίγο ενοχικό» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:09 22/12/2023

Θοδωρής Μαραντίνης: «Ο χωρισμός είναι πόλεμος, δεν θα ξαναπαντρευόμουν δεύτερη φορά»

tlife.gr
Ο Θοδωρής Μαραντίνης μαζί με την Ματθίλδη Μαγγίρα βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή «I Love Σουκου», με To άρθρο Θοδωρής Μαραντίνης: «Ο χωρισμός είναι πόλεμος, δεν θα ξαναπαντρευόμουν δεύτερη φορά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:09 16/12/2023

Θοδωρής Μαραντίνης: «Έχουν περάσει τα δύσκολα» – Η αντίδραση του σε ερώτηση για την προσωπική του ζωή

tlife.gr
Τον Θοδωρή Μαραντίνη συνάντηση η κάμερα της εκπομπής «Βreakfast @Star» και η δημοσιογράφος Σοφία Μανουσακίδου. Ο To άρθρο Θοδωρής Μαραντίνης: «Έχουν περάσει τα δύσκολα» – Η αντίδραση του σε ερώτηση για την προσωπική του ζωή δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:09 16/11/2023

Θοδωρής Μαραντίνης: Ξέσπασε για τη δικαστική μάχη με τη Σίσσυ Χρηστίδου – “Η αρνητική δημοσιότητα επηρέασε τη δουλειά μου”

instyle.gr
Ο Θοδωρής Μαραντίνης ήταν στην εκπομπή “Στούντιο 4¨ το μεσημέρι της Πέμπτης. Ο frontman των Onirama αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του, Σίσσυ Χρηστίδου. Όπως είπε επηρέασε την καλλιτεχνική του διαδρομή. “Το να βγαίνουν τα πάντα στη δημοσιότητα είναι σίγουρα ένα σοκ. Αλλά το χειρότερο είναι να βγαίνουν πράγματα που […] The post Θοδωρής Μαραντίνης: Ξέσπασε για τη δικαστική μάχη με τη Σίσσυ Χρηστίδου – “Η αρνητική δημοσιότητα επηρέασε τη δουλειά μου” appeared first on InStyle.
18:46 09/11/2023

Θοδωρής Μαραντίνης: «Μετά το διαζύγιο γράφτηκαν διάφορα πράγματα που με στενοχώρησαν πολύ»

tlife.gr
Ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και τον Αντώνη Λαγουδάκη για την αναγνωρισιμότητα, τα To άρθρο Θοδωρής Μαραντίνης: «Μετά το διαζύγιο γράφτηκαν διάφορα πράγματα που με στενοχώρησαν πολύ» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:09 03/11/2023

Θοδωρής Μαραντίνης: «Με μπέρδεψαν με τον Ησαΐα Ματιάμπα…»

thecaller.gr
Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μέσα σε άλλα ο frontman των Onirama αναφέρθηκε στην αναγνωρισιμότητα, τα ευτράπελα που έχει ζήσει από θαυμάστριες και για το διαζύγιό του.Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μέσα σε άλλα ο frontman των Onirama αναφέρθηκε στην αναγνωρισιμότητα, τα ευτράπελα που έχει ζήσει από θαυμάστριες και για το διαζύγιό του.«Βρισκόμαστε στην αρχή της χειμερινής περιόδου στο Gazarte κάθε Σάββατο από τις 11 Νοέμβριου μέχρι 6 Ιανουαρίου, μαζί μας θα βρίσκεται ο Αλέξανδρος Χαριζάνης. […]
12:00 03/11/2023

Μαρία Μπακοδήμου: Οι 2+1 grande εμφανίσεις της σε βραβεία στην Κύπρο

okmag.gr
Την Τετάρτη πραγματοποιήθηκε η 18η απονομή των βραβείων Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2023 στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας. Ο θεσμός βραβεύει τις γυναίκες για τη συνεισφορά τους στην κοινωνία και όχι μόνο. Μάλιστα το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της βραδιάς ανέλαβαν η Πέγκυ Ζήνα, ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Μαρίνα Σπανού. Οικοδέσποινα της βραδιάς ήταν η Μαρία Μπακοδήμου. […] The post Μαρία Μπακοδήμου: Οι 2+1 grande εμφανίσεις της σε βραβεία στην Κύπρο appeared first on OK! Magazine.
15:58 12/10/2023

Θοδωρής Μαραντίνης: Η πρώτη αντίδραση μετά τη συνέντευξη της Σίσσυς Χρηστίδου

tlife.gr
Την πρώτη αντίδραση του Θοδωρή Μαραντίνη μετά τη συνέντευξη της Σίσσυς Χρηστίδου εξασφάλισε το “Mega Καλημέρα”. To άρθρο Θοδωρής Μαραντίνης: Η πρώτη αντίδραση μετά τη συνέντευξη της Σίσσυς Χρηστίδου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:09 18/09/2023

Νανά Παλαιτσάκη: «Η ζωή μου κρεμάστηκε στα μανταλάκια, ήμουν μια γυναίκα εκτεθειμένη στα μέσα»

thecaller.gr
Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης βρίσκονται και πάλι στο επίκεντρο της lifestyle επικαιρότητας, με αφορμή συνέντευξη που έδωσε η παρουσιάστρια και την αναφορά της στο διαζύγιο.Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης βρίσκονται και πάλι στο επίκεντρο της lifestyle επικαιρότητας, με αφορμή συνέντευξη που έδωσε η παρουσιάστρια και την αναφορά της στο διαζύγιο.Το θέμα συζητήθηκε και στην εκπομπή Mega Καλημέρα. Κατά τη διάρκεια του σχολιασμού, η Νανά Παλαιτσάκη έκανε μια ιδιαίτερη αναφορά από τα προσωπικά της βιώματα. Πιο συγκεκριμένα, η […]
09:00 13/09/2023

Θοδωρής Μαραντίνης για Χρηστίδου: «Γι’ αυτό βγήκα και μίλησα δημόσια, δεν το μετανιώνω»

zappit.gr
Συνέντευξη στο Κοσμοράδιο 95.1 και τον Τάσο Ριζόπουλο έδωσε ο Θοδωρής Μαραντίνης. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε, μεταξύ άλλων, για το […] The post Θοδωρής Μαραντίνης για Χρηστίδου: «Γι’ αυτό βγήκα και μίλησα δημόσια, δεν το μετανιώνω» appeared first on Zappit.
09:00 28/06/2023

Θοδωρής Μαραντίνης: Το πρόβλημα υγείας και τα χειρουργεία που δεν πήγαν καλά

irafina.gr
Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου τραγουδιού των Onirama, ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Πάμε Δανάη” και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στα παιδιά του και το πως είναι ως μπαμπάς. «Το καινούριο μας τραγούδι με τίτλο «8 λεπτά» έχει ένα στυλ που είχαμε καιρό να δοκιμάσουμε. Μόλις […]
19:46 21/06/2023

Θοδωρής Μαραντίνης: «Έκανα μία επέμβαση στον οισοφάγο και δεν πήγε καλά, έκανα μία δεύτερη και επίσης δεν πέτυχε»

tlife.gr
Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου τραγουδιού των Onirama, ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε στην κάμερα της To άρθρο Θοδωρής Μαραντίνης: «Έκανα μία επέμβαση στον οισοφάγο και δεν πήγε καλά, έκανα μία δεύτερη και επίσης δεν πέτυχε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:09 21/06/2023

Θοδωρής Μαραντίνης: «Δεν πήγε καλά η επέμβαση και μου δημιούργησε μεγάλη δυσφαγία»

thecaller.gr
Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και τον Αλέξη Μίχα, μίλησε για τα επαγγελματικά του, τα ευτράπελα πάνω στη σκηνή, τα περίεργα δώρα που έχει λάβει από θαυμαστές αλλά και για την σχέση του με τα παιδιά του, ο Θοδωρής Μαραντίνης.Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και τον Αλέξη Μίχα, μίλησε για τα επαγγελματικά του, τα ευτράπελα πάνω στη σκηνή, τα περίεργα δώρα που έχει λάβει από θαυμαστές αλλά και για την σχέση του με τα παιδιά του, ο Θοδωρής Μαραντίνης.«Το καινούριο μας τραγούδι με τίτλο «8 λεπτά» έχει ένα στυλ που είχαμε καιρό να δοκιμάσουμε.  Μόλις […]
13:00 21/06/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load