NASA: Έρχονται στη Γη οι πρώτες ντομάτες που καλλιεργήθηκαν στο Διάστημα

19:28 - 15/04/2023

Τα δείγματα θα μεταφερθούν στο Διαστημικό Κέντρο Κένεντι στη Φλόριντα, όπου οι επιστήμονες θα πραγματοποιήσουν πρόσθετες αναλύσεις πριν από την πλήρη επίδραση της βαρύτητας

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η NASA επιστρέφει στην Γη τις πρώτες ντομάτες που καλλιεργήθηκαν στο διάστημα

Η NASA φέρνει στην Γη ντομάτες που καλλιεργήθηκαν σε ειδικές συνθήκες στο διάστημα, προκειμένου επιστήμονες να τις αναλύσουν και να εξάγουν συμπεράσματα σχετικά με τις δυνατότητες καλλιέργειας φρέσκου φαγητού.  Επιστημονικά δείγματα της NASA για την ανάπτυξη φυτών, την πυρασφάλεια αλλά και τις αλλαγές σε μύες και αρτηρίες, επιστρέφουν από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό σήμερα (15.04.2023) ... Περισσότερα To άρθρο Η NASA επιστρέφει στην Γη τις πρώτες ντομάτες που καλλιεργήθηκαν στο διάστημα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

NASA: Έρχονται στη Γη οι πρώτες ντομάτες που καλλιεργήθηκαν στο Διάστημα

Οι πρώτες ντομάτες που καλλιεργήθηκαν σε ειδικές συνθήκες στο διάστημα επανέρχονται στη γη για μελέτη, σύμφωνα με την NASA. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η NASA δείγματα από μελέτες της για την ανάπτυξη φυτών, την πυρασφάλεια και τις αλλαγές στους μύες και τις αρτηρίες επιστρέφουν από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό σήμερα αυτήν την ώρα με την 27η αποστολή εμπορικών υπηρεσιών ανεφοδιασμού της SpaceX για την υπηρεσία. Το Veg-05 καλλιέργησε ντομάτες στις εγκαταστάσεις Veggie του σταθμού για να εξετάσει τις επιπτώσεις της ποιότητας του φωτός και του λιπάσματος στην παραγωγή φρούτων, την ασφάλεια από μικρόβια και τη θρεπτική αξία. Σύμφωνα με την NASA η δυνατότητα καλλιέργειας φυτών στο διάστημα γι

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

NASA: Έρχονται στη Γη οι πρώτες ντομάτες που καλλιεργήθηκαν στο Διάστημα

Οι πρώτες ντομάτες που καλλιεργήθηκαν σε ειδικές συνθήκες στο διάστημα επανέρχονται στη γη για μελέτη, σύμφωνα με την NASA.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

NASA: Έρχονται στη Γη οι πρώτες ντομάτες που καλλιεργήθηκαν στο Διάστημα

NASA: Oι επιστήμονες θα πραγματοποιήσουν πρόσθετες αναλύσεις πριν από την πλήρη επίδραση της βαρύτητας Στη Γη καταφθάνουν δείγματα από μελέτες της NASA για την ανάπτυξη φυτών, την πυρασφάλεια και τις αλλαγές στους μύες και τις αρτηρίες επιστρέφουν από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό σήμερα με την 27η αποστολή εμπορικών υπηρεσιών ανεφοδιασμού της SpaceX για την υπηρεσία. Μετά […] The post NASA: Έρχονται στη Γη οι πρώτες ντομάτες που καλλιεργήθηκαν στο Διάστημα appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Περίπατος Βιβλίου: Εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα για τον εορτασμό της Ημέρας Βιβλίου

Αφελείς, ηλίθιοι ή απλώς αδίστακτοι;

Λόρδος Βύρωνας: Έκθεση - αφιέρωμα στον σπουδαίο φιλέλληνα ποιητή από το Μουσείο της Ακρόπολης

ΗΠΑ: Συγκρούσεις αστυνομικών με φοιτητές σε πανεπιστήμια στο Τέξας και τη Νότια Καλιφόρνια με δεκάδες συλλήψεις

Ταμείο Ανάκαμψης: ευκαιρία και πρόκληση για την Ελλάδα

Πάσχα 2024: Ξεκινά σήμερα το εορταστικό ωράριο των εμπορικών καταστημάτων