Γιαούρτι με ανανά, ακτινίδιο, μάνγκο και σιρόπι τζίντζερ

22:06 - 16/04/2023

Υλικά 700 γρ. γιαούρτι 2 ακτινίδια, καθαρισμένα και κομμένα σε φέτες 1 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο ανανά 1 μάνγκο, ξεφλουδισμένο, χωρίς κουκούτσια και ψιλοκομμένο 1/2 φλ. τσαγιού γκρανόλα 1 φλ. τσαγιού νερό 1/4 φλ. τσαγιού ζάχαρη Φρεσκοκομμένο τζίντζερ, σε φέτες Εκτέλεση Ανακατέψτε το νερό, τη ζάχαρη και το τζίντζερ σε μια μικρή κατσαρόλα και αφήστε τα να βράσουν. Σιγοβράστε για 10 λεπτά. Αφήστε το σιρόπι να κρυώσει για τουλάχιστον 10 λεπτά και πετάξτε τα κομμάτια τζίντζερ. Μοιράστε το γιαούρτι σε τέσσερα μπολ, προσθέστε από πάνω τα φρούτα και τη γκρανόλα και περιχύστε με το σιρόπι τζίντζερ. Για μια πιο εντυπωσιακή παρουσίαση, τοποθετήστε το γιαούρτι, τα φρούτα, τη γκρανόλα και το σιρόπι σε ψ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!