Κωνσταντίνα Κομμάτα: «Θα κάνουμε τον γάμο με τον δικό μας τρόπο, εγώ, ο Γιώργος κι ο παπάς»

17:52 - 17/04/2023

Η Κωνσταντίνα Κομμάτα παραχώρησε συνέντευξη στην Real L!fe και στην Πολυξένη Καραμίχα κι απάντησε μεταξύ άλλων για το αν θα […] The post Κωνσταντίνα Κομμάτα: «Θα κάνουμε τον γάμο με τον δικό μας τρόπο, εγώ, ο Γιώργος κι ο παπάς» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κωνσταντίνα Κομμάτα: Τώρα πια κάνουμε και πλάκα μεταξύ μας με το θέμα του γάμου

“Πια είμαι της άποψης πως δεν έχουν κανένα ουσιαστικό νόημα όλα αυτά. Τώρα πια θεωρώ σημαντική την ευχή και θα το κάνουμε κάποια στιγμή, αλλά με τον δικό μας τρόπο” σημείωσε η Κωνσταντίνα Κομμάτα. Η Κωνσταντίνα Κομμάτα μίλησε στην Real L!fe και στην Πολυξένη Καραμίχα για το ενδεχόμενο να παντρευτούν με τον Γιώργο Σαμαρά. Με ... Περισσότερα To άρθρο Κωνσταντίνα Κομμάτα: Τώρα πια κάνουμε και πλάκα μεταξύ μας με το θέμα του γάμου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Κωνσταντίνα Κομμάτα: Τι αποκάλυψε για τα σχέδια του γάμου της με τον Γιώργο Σαμαρά;

Η Κωνσταντίνα Κομμάτα, που αυτή την περίοδο συμμετέχει στην καθημερινή σειρά του Open «Η Δική μας Οικογένεια» μίλησε σε συνέντευξη που παραχώρησε για τον σύντροφό της Γιώργο Σαμαρά αποκαλύπτοντας αν θα παντρευτεί. Μιλώντας στην Πολυξένη Καραμίχα και τη Real Life μίλησε για το πώς φανταζόταν παλαιότερα τον γάμο της και πώς επιθυμεί να γίνει πλέον. […] The post Κωνσταντίνα Κομμάτα: Τι αποκάλυψε για τα σχέδια του γάμου της με τον Γιώργο Σαμαρά; appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Παραλία: Ο Κώστας ψάχνει απαντήσεις σε έναν απομονωμένο ερημίτη

Ana Carla Maza – The Concert: Έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε μία ξεχωριστή εμφάνιση

Ελισάβετ Μουτάφη: Η εξομολόγησή της για την υιοθεσία του γιου της από τη Σιέρα Λεόνε

Αρχελάου 5: Η Σου υλοποιεί το τελευταίο μέρος του σχεδίου της

Κηδεία Τζορτζ Μπάλντοκ: Παναθηναϊκός και Εθνική ποδοσφαίρου αποχαιρέτησαν τον αδικοχαμένο παίκτη

Κατερίνα Γερονικολού στο Στούντιο 4: «Δεν θέλω να το συζητάω δημόσια, δεν θέλω να προβάλω κάτι τέτοιο»