Θύμα απάτης γνωστός Youtuber – Πώς του πήραν 4000 ευρώ! (βίντεο)
11:02 - 18/04/2023
Θύμα απάτης έπεσε ο γνωστός Youtuber από τη Θεσσαλονίκη, Χρήστος Κόγιας. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, σε βίντεο που ανάρτησε στο TikTok, του απέσπασαν περίπου 4.000 ευρώ από τον τραπεζικό του λογαριασμό. «Πάτησα ένα link σε μήνυμα και μου “ρούφηξαν” κοντά στα 4000 από τον λογαριασμό μου στην τράπεζα…Μου ήρθε ένα μήνυμα στο κινητό, είχα παραγγείλει […]
Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χρήστος Κόγιας: Θύμα απάτης ο γνωστός Youtuber – Πώς του πήραν 4.000 ευρώ
Ο ίδιος, ενώ είναι πολύ προσεκτικός, αυτή τη φορά έπεσε στα δίχτυα των επιτήδειων επειδή είχε κάνει μία παραγγελία την προηγούμενη μέρα.
Διαβάστε το στο Θεσσαλονίκη: Θύμα απάτης έπεσε γνωστός youtuber – Του πήραν 4.000 ευρώ
Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε γνωστός youtuber από τη Θεσσαλονίκη.
Όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε βίντεο που ανήρτησε στο Tik Tok, επιτήδειοι του άρπαξαν 4.000 ευρώ από τον τραπεζικό του λογαριασμό.
Διαβάστε το στο lykavitos.grΧρήστος Κόγιας: Θύμα απάτης ο γνωστός YouTuber – Έχασε 4.000 ευρώ
Θύμα ηλεκτρονικής απάτης έπεσε ο γνωστός YouTuber, Χρήστος Κόγιας.
Διαβάστε το στο neolaia.grΘύμα απάτης γνωστός YouTuber από τη Θεσσαλονίκη (vid)
Θύμα απάτης έπεσε γνωστός YouTuber της Θεσσαλονίκης, αποσπώντας αρκετά χρήματα από τον λογαριασμό του. Δείτε περισσότερα στο παρακάτω βίντεο:
The post Θύμα απάτης γνωστός YouTuber από τη Θεσσαλονίκη (vid) first appeared on ThesSports.
Διαβάστε το στο thessports.gr