Κούγιας για Ηρακλή: «Γυρίζω στο ποδοσφαιρικό μου σπίτι, η άνοδος είναι βέβαιη»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κούγιας: «Γυρίζω στο ποδοσφαιρικό σπίτι μου, βέβαιη η άνοδος του Ηρακλή»
Κούγιας: «Γυρίζω στο ποδοσφαιρικό σπίτι μου, βέβαιη η άνοδος του Ηρακλή»
18/04/2023
Για επιστροφή «στο ποδοσφαιρικό του σπίτι» έκανε λόγο ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας σε αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό ενόψει της επικείμενης συμφωνίας του με την ΠΑΕ Ηρακλής για την είσοδο στη διοίκηση μαζί με τους Τομ Παπαδόπουλο και Στράτο Ευγενίου.
Ο γνωστός ποινικολόγος εμφανίστηκε βέβαιος για την άνοδο του «Γηραιού» στη Super League 1 ξεκαθαρίζοντας πως ο σύλλογος «δεν θα αντιμετωπίσει ξανά οικονομικό πρόβλημα».
«Γυρίζω στο ποδοσφαιρικό σπίτι μου. Έχω τρελαθεί να μετράω πτωχεύσεις του Ηρακλή. Ο Στράτος Ευγενίου είναι ο σωτήρας του Ηρακλή. Έκανε ένα νομικό τρικ, το οποίο αγκά
Διαβάστε το στο filathlos.grΚούγιας: «Γυρίζω στο ποδοσφαιρικό σπίτι μου, βέβαιη η άνοδος του Ηρακλή»
Για επιστροφή «στο ποδοσφαιρικό του σπίτι» έκανε λόγο ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ ενόψει της επικείμενης συμφωνίας του με την ΠΑΕ Ηρακλής για την είσοδο στη διοίκηση μαζί με τους Τομ Παπαδόπουλο και Στράτο Ευγενίου. Ο γνωστός ποινικολόγος εμφανίστηκε βέβαιος για την άνοδο του «Γηραιού» στη Super League ξεκαθαρίζοντας πως ο σύλλογος «δεν […]
The post Κούγιας: «Γυρίζω στο ποδοσφαιρικό σπίτι μου, βέβαιη η άνοδος του Ηρακλή» first appeared on ThesSports.
Διαβάστε το στο thessports.gr