Κωνσταντίνος Βασάλος: Είδα όνειρα σεξουαλικού περιεχομένου

08:44 - 19/04/2023

Οι Κόκκινοι έφαγαν σημαντική ποσότητα κρέατος στο πασχαλινό τραπέζι του Survivor All Star, κάτι που λειτούργησε πολύ θετικά στην ψυχολογία και την απόδοση των παικτών στα αγωνίσματα. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μάλιστα είδε και όνειρα, μετά από καιρό όπως είπε στην κάμερα, σεξουαλικού περιεχομένου. «Επιτέλους είδα κάτι να κάνω, στον ύπνο μου; Στον ύπνο μου, δεν πειράζει, ο καθένας όπου μπορεί» είπε ο παίκτης που συχνά τρολάρει τον εαυτό του. «Το πρωί αισθανόμουν σαν τον βόα που έχει φάει το θήραμα, έχει φουσκώσει η κοιλιά του και προσπαθεί με τα οξέα του στομάχου να το αφομοιώσει όλο αυτό. Δεν έχω ξανανιώσει ποτέ έτσι στη ζωή μου. Από το πολύ κρέας οι ορμόνες ξαναλειτουργήσανε. Οπότε πέφτοντας

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Survivor all star - Έπεσε βαρύ το αρνί στον Βασάλο: «Είδα όνειρα σεξουαλικού περιεχομένου»

Αυτή τη φορά o Κωνσταντίνος Βασάλος ένιωσε την ανάγκη να μοιραστεί τα όνειρα που είδε... Δείτε το βίντεο με όλα όσα εξομολογήθηκε μπροστά στην κάμερα

Διαβάστε το στο

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Είδα όνειρα σεξουαλικού περιεχομένου»

Οι απίστευτες «παρενέργειες» που έζησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος μετά το έπαθλο φαγητού στο Survivor.

Διαβάστε το στο

Survivor – Βασάλος: «Είδα όνειρα σεξουαλικού περιεχομένου»

Ξέρει πως να διασκεδάζει το κοινό

Διαβάστε το στο news.gr

Βασάλος: «Είδα όνειρα σεξουαλικού περιεχομένου μετά το αρνί»

Βασάλος: Το αρνί έπεσε βαρύ μετά από τόση καρύδα.

Διαβάστε το στο pagenews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!