Δανάη Μπάρκα για Αλέξη Γεωργούλη: «Είναι λεπτό το ζήτημα και η δική μου θέση λεπτότερη όλων»
11:54 - 19/04/2023
Μετά την προβολή της συνέντευξης του Αλέξη Γεωργούλη στις 6 Απριλίου, στον Άρη Καβατζίκη, η Δανάη
To άρθρο Δανάη Μπάρκα για Αλέξη Γεωργούλη: «Είναι λεπτό το ζήτημα και η δική μου θέση λεπτότερη όλων» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δανάη Μπάρκα για Αλέξη Γεωργούλη: «Δυσκολότερη όλων η θέση μου»
Η Δανάη Μπάρκα έχει φιλική σχέση με τον Αλέξη Γεωργούλη, καθώς η μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου, πρωταγωνιστούσε μαζί του στην…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΔανάη Μπάρκα για Αλέξη Γεωργούλη: «Είναι λεπτό το ζήτημα – Η δική μου θέση είναι λεπτότερη από όλων»
Το σχόλιο της Δανάης Μπάρκα στον αέρα της εκπομπής της για τον Αλέξη Γεωργούλη.
Διαβάστε το στο neolaia.grΔανάη Μπάρκα για Αλέξη Γεωργούλη: «Δυσκολότερη όλων η θέση μου»
Η Δανάη Μπάρκα έχει φιλική σχέση με τον Αλέξη Γεωργούλη, καθώς η μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου, πρωταγωνιστούσε μαζί του στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Είσαι το ταίρι μου» Η καταγγελία της Ελένης Χρονοπούλου για βιασμό και ξυλοδαρμό από τον Αλέξη Γεωργούλη είναι πρώτο θέμα στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, τη στιγμή που αναμένεται να έρθουν στο […]
The post Δανάη Μπάρκα για Αλέξη Γεωργούλη: «Δυσκολότερη όλων η θέση μου» appeared first on Tromaktiko.gr.
Διαβάστε το στο tromaktiko.gr