Κούγιας για Ηρακλή: «Επέστρεψα στο σπίτι μου, δεν θα πτωχεύσει ποτέ ξανά ο σύλλογος»

13:06 - 19/04/2023

Ο Αλέξης Κούγιας στη πρώτη του τοποθέτηση μίλησε για το τι περιλαμβάνει η συμφωνία του με τον Στρατό Ευγενίου, ανέφερε τους στόχους και το όραμά του για τον Ηρακλή. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: «Σήμερα είναι μία πολύ ευτυχισμένη μέρα για μένα, γυρίζω στο σπίτι μου. Υπάρχουν ορισμένοι εδώ που είναι αδέρφια μου. […] The post Κούγιας για Ηρακλή: «Επέστρεψα στο σπίτι μου, δεν θα πτωχεύσει ποτέ ξανά ο σύλλογος» first appeared on ThesSports.

Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αλέξης Κούγιας για Ηρακλή: «Επέστρεψα στο σπίτι μου, η υπόσχεση που δίνω είναι πως δεν θα πτωχεύσει ποτέ ξανά ο σύλλογος»

Ο Αλέξης Κούγιας επέστρεψε στον Ηρακλή και στην πρώτη του τοποθέτηση αναφέρθηκε στο τι περιλαμβάνει η συμφωνία του με τον Στρατό Ευγενίου. Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για το όραμα του για τον Ηρακλή και υποσχέθηκε πως ο σύλλογος δεν θα πτωχεύσει ποτέ ξανά. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: «Σήμερα είναι μία πολύ ευτυχισμένη ... Περισσότερα To άρθρο Αλέξης Κούγιας για Ηρακλή: «Επέστρεψα στο σπίτι μου, η υπόσχεση που δίνω είναι πως δεν θα πτωχεύσει ποτέ ξανά ο σύλλογος» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Κούγιας: «Επέστρεψα στο σπίτι μου – Η υπόσχεση που δίνω είναι πως ο Ηρακλής δεν θα πτωχεύσει ποτέ ξανά»

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για τη συμφωνία του για να μπει σαν μέτοχος στον Ηρακλή και τόνισε πως επέστρεψε σπίτι του.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thessports.gr

Πήρε εύκολα το ντέρμπι η ΑΕΚ

Το 1-0 του Άρη με Μορόν! (video)

Το 1-0 της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (video)

Φωνάζει για πέναλτι ο Παναθηναϊκό! (video)

Έμεινε με τον βαθμό μπορούσε και τη νίκη ο Άρης!

Μάντζιος: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε»