Ηρακλής – Έβαλε τα κλάματα ο Κούγιας: «Επιστρέφω σπίτι μου»

15:08 - 19/04/2023

Ο Ηρακλής μπήκε στην εποχή Αλέξη Κούγια, ο οποίος έδωσε συνέντευξη Τύπου από κοινού με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Στράτο Ευγενίου και τον Τομ Παπαδόπουλο για τη νέα συνεργασία. Οι τρεις άνδρες θα «τρέξουν» τις εξελίξεις για την επόμενη ημέρα με στόχο, όπως ανέφερε ο κ. Κούγιας, «ο Ηρακλής να μην ζητιανεύει και να είναι […] Το άρθρο Ηρακλής – Έβαλε τα κλάματα ο Κούγιας: «Επιστρέφω σπίτι μου» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ηρακλής: Έκλαψε ο Κούγιας με αφορμή την επιστροφή «στο σπίτι μου»

Την επιστροφή του Ηρακλή στην Σούπερ Λιγκ, έθεσαν ως στόχο τα μέλη του νέου διοικητικού σχήματος της ΠΑΕ, στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης (19/4). Συγκινημένος ο Αλέξης Κούγιας, ανέλυσε το πλάνο της στην οποία συμμετέχουν επίσης ο Στράτος Ευγενίου και ο Τομ Παπαδόπουλος. 

Διαβάστε το στο fosonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ρωσία: Νεκρός ο Στρατηγός Σαρβάροφ μετά την έκρηξη του αυτοκινήτου – Ήταν επικεφαλής της εκπαίδευσης του ρωσικού γενικού επιτελείου στρατού

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας 79 ετών βρέθηκε νεκρός – Είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε ανήλικο γιατί τους ενοχλούσε το τύμπανο κατά τη διάρκεια αγώνα

Διπλωματικές επαφές Μαϊάμι: «Παραγωγικές» αλλά χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ουκρανίας

Τρίτο τάνκερ στο στόχαστρο των ΗΠΑ στα διεθνή ύδατα της Βενεζουέλας

Γιαννιτσά: Άνοιξε τρύπα σε δρόμο μήκους 10 μέτρων – Από κάτω περνάει χείμαρρος [Εικόνες]