Υπόθεση Γεωργούλη: «Εγώ το παιδί μου το ξέρω», λέει η μητέρα του – «Δεν καθυστέρησε η έρευνα για την καταγγελία», αναφέρει ο δικηγόρος της Χρονοπούλου

17:20 - 19/04/2023

Ενώ σοκάρουν οι αποκαλύψεις γύρω από την καταγγελία της δικηγόρου και στελέχους του ΠΑΣΟΚ Ελένης Χρονοπούλου, εναντίον του ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη για σεξουαλική κακοποίηση και βιασμό, η μητέρα του μίλησε στον Alpha. Μεταξύ άλλων τόνισε πως ξέρει το παιδί της ό,τι γίνει θα φανεί μετά τις εκλογές της 21ης Μαΐου. «Δεν ξέρω εγώ παιδί μου τίποτα να Το άρθρο Υπόθεση Γεωργούλη: «Εγώ το παιδί μου το ξέρω», λέει η μητέρα του – «Δεν καθυστέρησε η έρευνα για την καταγγελία», αναφέρει ο δικηγόρος της Χρονοπούλου εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Υπόθεση Γεωργούλη - Δικηγόρος Ελένης Χρονοπούλου: «Δεν καθυστέρησε η έρευνα για την καταγγελία»

Για μια «δυνατή και αγωνίστρια γυναίκα, παρά το γεγονός πως δημοσιοποιήθηκε το όνομά της χωρίς τη συναίνεσή της» έκανε λόγο ο δικηγόρος της Ελένης Χρονοπούλου, Σπήλιος Σπηλιάκος.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ paraskhnio.gr

Τι λέει ο αγροτοσυνδικαλιστής Ανεστίδης για τις φερόμενες ψευδείς δηλώσεις αγροτεμαχίων (video)

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο 12χρονος γιος του ετοίμασαν χριστουγεννιάτικα γεύματα για άστεγους

Τα Labubu «μετακομίζουν» στο Χόλιγουντ: Η Sony Pictures ετοιμάζει live-action ταινία

Πώς «ακούγονται» το Δέλτα του Αξιού και η λίμνη Ορεστιάδα;

Γιώργος Κώτσηρας στην «P»: «Όταν διαταράσσεται η οικονομική ισορροπία, ενισχύεται ο λαϊκισμός»

Το ΕΡΤChristmas και φέτος στις οθόνες μας